REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Ioana Grama, enervată de polițiști și de șoferii de autobuz

Ioana Grama, enervată de polițiști și de șoferii de autobuz

Valentina CAMARA 15 decembrie 2022 | 00:00 636

Ioana Grama a împărtășit cu urmăritorii ei din mediul online o nemulțumire pe care o are în privința unui anumit tip de polițiști și a șoferilor de autobuz, după ce a avut parte de un incident neplăcut în trafic. Influencerița a recunoscut că o enervează foarte tare aceste lucruri, motiv pentru care simte nevoia să se descarce.

După un incident în trafic, Ioana Grama le-a spus urmăritorilor ei de pe Instagram ce o nemulțumește la anumiți polițiști și la persoanele care dețin anumite funcții, dar și la șoferii de autobuz. Bruneta a recunoscut că este una dintre acele persoane care nu pot să nu ia în seamă momentele în care anumiți oameni o sfidează în trafic.

Ioana Grama s-a arătat enervată de atitudinea anumitor polițiști și a șoferilor de autobuz

Astfel, după o ieșire în traficul din București, influencerița a avut parte de un incident care ar fi implicat un polițist, astfel că a ținut să-și spună părerea în privința celor care dețin anumite funcții și s-ar simți mai presus, cu mai multe drepturi, decât omul de rând.

 „Cel mai mult în viața asta urăsc oamenii ăia care sunt super încrezuți că vezi Doamne lucrează în Poliție sau în orice. Ieșeam acum de pe o stradă și mă îndreptam către ieșire și iese unu așa dintr-o parcare, parcarea Poliției (...) bă, dar nu s-a uitat nici măcar o secundă dacă vine ceva și eram la limită, adică era să mă bag în el. L-am claxonat, nimic. (...) Nu mă pot abține, trebuie să mă descarc. Știu că nu e cel mai sănătos, că nu e cea mai bună variantă, dar asta sunt eu și trebuie să mă descarc. M-a enervat și mai tare și nu am răbdat și i-am arătat un semn nu tocmai drăguț din partea unei femei, în special. Nu m-am mai putut abține, m-am enervat prea tare.”, a mărturisit Ioana Grama în mediul online.

Tânăra mămică a continuat și și-a spus părerea despre toți cei care simt că au dreptul să încalce regulile datorită funcției sau meseriei pe care o au.

Nu-i suport pe oamenii ăștia care dacă au o funcție mai înaltă decât oamenii de rând, decât săracii, își dau niște filme din astea de James Bond, ceva ireal. Ei dacă sunt polițiști, ei sunt șmecheri și ei au voie și eu nu suport chestia asta. La fel sunt câteodată șoferii de autobuz. Nu-i interesează că te bagi în ei, că se bagă în tine ... tu trebuie să pui frână, tu trebuie să-ți riști viața ca să poată să iasă ei.”, a mai spus influencerița, potrivit spynews.ro .

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510