REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Ioana Grama, pusă la punct de fani, după ce a consumat alcool și s-a urcat la volan

Ioana Grama, pusă la punct de fani, după ce a consumat alcool și s-a urcat la volan

Valentina CAMARA 6 aprilie 2023 | 00:00 543

Ioana Grama este unul dintre cei mai apreciați influenceri de pe rețelele de socializare, însă de această dată a ”dat de probleme”! Fanii ei au pus-o la punct, după ce a consumat alcool și s-a urcat la volan. Așa cum i-a obișnuit, nu a trecut cu vederea și a venit imediat cu o explicație.

Ioana Grama, pusa la punct de fani, dupa ce a consumat alcool si s-a urcat la volan

A devenit una dintre cele mai urmărite persoane din România și are o mulțime de fani. Din acest motiv, nu face nimic fără ca ei să nu sesizeze orice ”greșeală”. Dacă până acum a fost criticată pentru greșeli minore, de această dată lucrurile s-au complicat. Totul a pornit de la un videoclip publicat pe Tik Tok.

Ioana Grama a fost pusă la punct de fani după ce a consumat alcool și a condus

Ioana Grama a publicat un videoclip în care le-a arătat fanilor cum decurge o vizită obișnuită în București și ce a făcut pe parcursul unei zile. Însă, dincolo de activitățile sale, fanii au observat un detaliu mai puțin plăcut și legal, pe care au simțit nevoia să îl și spună.

Printre alte activități, ea a ieșit și la restaurant, împreună cu mai multe prietene. Înainte să plece cu mașina, urmpritorii ei au sesizat faptul că a consumat alcool, iar apoi s-a urcat imediat la volan. După cum știe deja toată lumea, legile spun că șoferii nu mai au voie să conducă dacă au consumat alcool.

”Ai băut un gin tonic și după ai condus. Concluzie: dacă bei un gin, care are mai mult tonic decât alcool și dacă totuși nu-l bei chiar pe tot, e în regulă, poți conduce.”, a comentat unul dintre urmăritorii de pe Tik Tok.

Care a fost explicația ei

Ioana Grama nu lasă niciun comentariu negativ ”nepedepsit”, astfel că a răspuns imediat acuzațiilor. Influencerul a spus că a băut o cantitate mică, astfel că nu are de ce să își facă nimeni griji. De asemenea, a fost responsabilizată de un eveniment tragic, când sora ei a murit din cauza unui bărbat cu probleme cu alcoolul.

”Am băut un sfert din el. Era mai mult tonic decât gin, nu îți face griji. Sora mea a murit din cauza unui bețiv la volan, sunt foarte responsabilă. Sunt curioasă dacă cunoști legea sau dacă ai permis.”, a spus Ioana Grama, pe Tik Tok.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303