REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Iohannis: Hotărârea lui Cîţu de a-şi depune mandatul de premier desemnat dovedeşte maturitate politică

Iohannis: Hotărârea lui Cîţu de a-şi depune mandatul de premier desemnat dovedeşte maturitate politică

Replica API 13 martie 2020 | 00:00 1128

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a apreciat, joi, că depunerea mandatului de premier desemnat de către premierul Florin Cîţu dovedeşte maturitate politică în "contextul complicat" provocat de coronavirus.

"Domnul Florin Cîţu şi-a depus astăzi mandatul de prim-ministru desemnat - un gest politic pe care îl respect. Este o hotărâre care dovedeşte maturitate politică în contextul complicat provocat de coronavirus", a spus şeful statului la Palatul Cotroceni, potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alupigus...
0
0
Sunteti toti niste tradatori de tara,ati bagat tara intr-un haos de nedescris,putea functiona vechiul guvern fara probleme pana in toamna,aveam pe cine trage la raspundere,acum pe cine sa dai vina,ca astia habar nu au pe ce lume sunt,au vrut ciolanul,dar nici dumnezeu na fost cu ei.
0
0
Esti tradator de tara.
3
0
Va ti pacalit ?...O ..nu e un cuvant oe care la m azit si in 2008 Cand ati votat un dicator SECURIST ....Va meritati soarta...Ati avut un politician pe care romanii il asteptau de 30 de ani !!!!...Un om politic PATRIOT care a tinut la tara lui si la popor..Un om politic care CE A PROMIS IN CAMPANIA ELECTORALA a si realizat !!!!!..NIVELUL DE TRAI AL ROMANILOR NU A FOST NICI CAND MAI BUN...ROAMANIA AVAND PRIMA CRESTERE ECONOMICA DIN U.E..ANII LA RAND ....Acum ? Totul sa prabusit am revenit la "...NORMALITATE"..Alegand un presedinte tradator de tara...Si PATRIOTUL ?..BAGAT LA PUSCARIE..
4
0
Trebuie sa fii matur, sa tii tara pe loc!
1
0
Corect! Hotararea d-lui Catu dovedeste maturitate politica, el este un om de partid. E bine asa.
2
5
Prin prostia voastra distrugeti Romania !
7
2
Asta devenit insuportabil a fost ultima data cand am luat teapa.A stiut ca daca deschide gura pierde alegerile .Cand tacea parea inteligent.Pacat ca ne a pacalit cel mai prost de pe planeta.L a intrecut si pe tapul Constantinescu cu stereotipurile.O sa zica si prostul asta:m a invins sistemul.
6
2

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436