REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Iohannis: Infractorii trebuie puşi la puşcărie, iar oamenii cinstiţi apăraţi, nu invers ca în guvernarea pesedistă

Iohannis: Infractorii trebuie puşi la puşcărie, iar oamenii cinstiţi apăraţi, nu invers ca în guvernarea pesedistă

Replica API 6 august 2020 | 00:00 1134

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, cu privire la clanurile de interlopi, că acesta este un fenomen îngrijorător şi a susţinut că există o preocupare "serioasă" din partea instituţiilor statului, dar aceste lucruri nu pot fi reparate de pe o săptămână pe alta.

"Este un fenomen pe care îl observăm cu îngrijorare, dar, în acelaşi timp, putem să vedem că există o preocupare serioasă şi intensă şi la Interne şi la marile Parchete şi la Ministerul Justiţiei, însă trebuie să vedem lucrurile aşa cum sunt. Nu se poate repara de pe o săptămâna pe alta ce s-a stricat în 30 de ani sau, dacă vreţi să fiu mult mai complet şi mai acid politic, să ne amintim cu tristeţe, că altfel nu pot să-mi amintesc, de cei trei ani de guvernare PSD, în care PSD a încercat cu toată forţa să distrugă legile justiţiei, să pună cizma pe gâtul justiţiei din România, să-i apere pe penali în detrimentul oamenilor cinstiţi. Asta se vede acum pe străzi", a afirmat şeful statului, într-o conferinţă de presă, la Palatul Cotroceni, scrie Agerpres.

El a adăugat că Executivul vine cu măsuri, dar majoritatea PSD "se opune" în Parlament reformelor necesare în domeniul Justiţiei.

"Actualul Guvern vine cu măsuri, dar, când ajungem în Parlament, aceeaşi majoritate pesedistă care încă se opune la reformele necesare în domeniul justiţiei. Asta nu ne face să ne oprim. Vom merge mai departe şi vom găsi soluţiile care se cuvin pentru a pune lucrurile la locul lor, pentru ca infractorii să fie puşi la puşcărie şi oamenii cinstiţi să fie apăraţi de instituţiile statului, nu invers cum, din păcate, am avut tendinţa în anii de guvernare pesedistă", a susţinut preşedintele Iohannis.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Despre acest profesor de fizica?
0
1
Esti obsedat rau de PSD, dle presedinte!!!!! Chiar credeti ca sunteti altfel decat ei????!!!!!!!!
2
3
la parnaie ! Ce partid credeti ca va avea majoritate la rahova ? Va zic eu ! Pesedeii da-le-as muie cu cacat ! Aceeasi muie postacilor prosti, muisti si atarnatori !
6
4
Cand Basescu spunea lucrul acesta ,matale in gasca cu PSD l-ati suspendat ....
4
4
si aia cu 7 case din meditatii tot la puscarie trebuie pusi, n-asa?
6
4
dar totusi vorbiti ca un cetatean iar dvs sunteti totusi presedintele Romaniei,nu sunteti un nepunticios ca mine,,ce va impiedica ca justitia sa-si faca treaba???
6
2
Sa iti iau familia in pula tie si celui pe care il sustii...ai dreptate tu si kwj adica proxenetii liberi la trimis fetite la produs si fraierii la munca cu minim pe economie.sa iti iau familia in pula de cinstiti ce sunteti
5
4
culegem roadele somitatilor- tudorel toader, ciordache, presurilor CCR- care au dispus eliberarea din puscarii a tuturor criminalilor, interlopilor, pedofililor. Multumiti de rezultat, puteti pune capuyl pe perna linistiti?- jigodiilor
7
5

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436