REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
31.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Iohannis: Salut decizia CDU de a o propune pe Ursula von der Leyen pentru un nou mandat de preşedinte al CE

Iohannis: Salut decizia CDU de a o propune pe Ursula von der Leyen pentru un nou mandat de preşedinte al CE

Victor ROTARU 21 februarie 2024 | 00:00 240

Preşedintele Klaus Iohannis a salutat decizia formaţiunii politice germane Uniunea Creştin-Democrată (CDU) de a o propune pe Ursula von der Leyen pentru un nou mandat de preşedinte al Comisiei Europene.

Iohannis: Salut decizia CDU de a o propune pe Ursula von der Leyen pentru un nou mandat de presedinte al CEKlaus Iohannis și Ursula von der Leyen

"Salut decizia CDU de a o propune pe Ursula von der Leyen pentru un nou mandat de preşedinte al Comisiei Europene. Sunt încrezător în dorinţa sa de a consolida unitatea şi obiectivele strategice ale Uniunii Europene şi de a lucra pentru soluţii concrete pentru toate statele membre şi cetăţenii europeni", a afirmat şeful statului, într-un mesaj.

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anunţat că va candida pentru încă un mandat în acest post, candidatură confirmată de formaţiunea sa politică germană Uniunea Creştin-Democrată (CDU), relatează agenţiile AFP, Reuters şi EFE.

"În conducerea federală am propus-o în unanimitate pe Ursula von der Leyen drept 'Spitzenkandidatin'"(candidată cap de listă), înaintea Congresului Partidului Popular European (PPE) care va avea loc pe 6 şi 7 martie la Bucureşti, a declarat preşedintele CDU, Friedrich Merz, potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O femeie care face ce o taie capu si toti asculta de ea are sustinere ca a facut si tampenii in perioada pandemiei
1
0
Nu stiu cine te a intrebat. Oricum .... tu nici macar in genunchi nu stai dulapule. Tu stai la subsol
2
0
din pozitia in genunchi
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620