REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
18.4° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Iohannis solicită pedepsirea vinovaților pentru tragedia de la liceul din Odorheiu Secuiesc

Iohannis solicită pedepsirea vinovaților pentru tragedia de la liceul din Odorheiu Secuiesc

A.F. 19 decembrie 2023 | 00:00 2769

Tragedia care a avut loc la internatul Liceului Tamași Aron din Odorheiu Secuiesc este cutremurătoare, spune președintele Klaus Iohannis, care solicită elucidarea de urgență a cauzelor care au dus la prăbușirea clădirii și pedepsirea celor care se vor dovedi vinovați.

Iohannis solicita pedepsirea vinovatilor pentru tragedia de la liceul din Odorheiu SecuiescKlaus Iohannis

„Tragedia care a avut loc la internatul Liceului Tamași Aron din Odorheiu Secuiesc este cutremurătoare. Transmit condoleanțe familiei elevului care și-a pierdut viața și le doresc însănătoșire grabnică elevelor rănite în acest cumplit accident. Este o dramă care ne reamintește brutal că siguranța în școli rămâne o prioritate critică. Spațiile în care copiii își petrec cea mai mare parte din timpul lor trebuie să ofere protecție și să fie adaptate la standardele de siguranță actuale. Solicit elucidarea de urgență a cauzelor care au dus la prăbușirea clădirii și pedepsirea celor care se vor dovedi vinovați”, scrie Klaus Iohannis pe Facebook.

Incidentul s-a produs luni la Liceul Tamási Áron din Odorheiu Secuiesc. Peretele clădirii în care se afla internatul școlii s-a prăbușit. Patru persoane au fost acoperite de resturile clădirii. Una dintre victime, un băiat care a fost scos la suprafață aproape de finalul misiunii, a murit. În prima parte a intervenției, trei victime, toate fete cu vârste de 16 și 17 ani, au fost extrase de salvatori din clădirea prăbușită. Acestea se află la spital, scrie stiripesurse.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vizionați Și Ascultați Acest Documentar Cu Atenție Până La Final, Pentru A Afla Cât De Nenorociți Și Nenorocite Sunt Maghiarii Din Țara Ungaria: Documentar-ul Ar Trebuii Să Existe În Toate Școlile, Liceele Și Facultățile Din r*mânia. Ungaria Trebuie Să Înțeleagă, Că: Transilvania Este A r*mâniei Și Aparține Doar r*mâniei. r*mânia Este Mai Puternică Militar, În Comparație Cu Ungaria: Trimiteți Mai Departe Aceste Informații Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume.
0
0
johanes asta e Romania educata a lu m**********i.Lua mi ai glontele in ceafa
0
0
Dragi romani va prexint ; ROMANIA PRABUSITA pas cu pas FREKAVSH IN NAS!!
0
0
Cel mai bun presedinte al Ro din ultimul timp.adevarat Escroc .
0
0
De ce in fiecare inceput de an scolar nu se inchid o scoala sau un internat ptr ca nu au autorizatii de risc seismic, protectie la incendiu sau wc in interior? In timpul verii nu se lucreaza? ii apuca iarna la lucru? De ce nu exista un fond special la stat ptr reconstructii/reparatii la scoli? iohi, ai fost profesor, nu ai mila de acesti copii , pe care ii vrei educati? Cum? In cladiri infecte, fara caldura, wc in curte? Odorhei este o localitate mare, nu este un sat intre munti cu trei case...Pacat de copilul acela... ne vrem europeni, dar suntem in antichitate sau in padure. cine verifica socitatile contractante, ce oameni lucreaza acolo... peretii nu sunt asigurati.
2
0
La munca baaa nazistule, nu la plimbari cu avioanul pe banii poporului si primul la acuzatii,ca tu esti capul bubei in tara asta de k*t
6
1
Dulapule , incepe cu tine pedpsirea !!!!!
5
1
Va rog sa cereți și condamnarea drogaților speciali ce pretind a se numii magistrati acești nenorociți ce se droghează în familii cu drogații pe care i salvează prin decizii creștinești, vezi Fam Pascu. Acești drogați condamna o mama, care din disperare ca nu vrea ca copilul ei sz se nai culce nemâncat, fura o paine. Mai nenorociților cât ne mai condamnati sa că plătim tot noi dosarele câștigate la CEDO. Mai apuc ziua în care acești drogați vor fi condamnați penal?
9
0
Baga capul in poza. Lasa-ne Wernere,ca achetele merg si fara fainosag de la tine!
12
2
Carnatu asta obosit de presedinte, a cheltuit si a luat bani degeaba, pt ambele mandate. Soarta o sa-i rasplateasca tot binele nefacut. Imi pare rau ca te-am votat prima oara!
17
2
asta se trezeste vorbind. in ardeal sint o groaza de cladiri vechi, de dimensiuni mari, cu sarpantele acoperisurilor din lemn, lasate de trecerea timpului si intemperiilor.
15
3
magazia aia era internat de liceu in secolul asta auzi tu, pana cand s a intamplat nenorocirea nimeni nu a vazuto, vad numai salarii marite, cursuri reduse, vacante la munte si la mare et. ligia deca de curiozitate a facut o vizita la cladirea asta de suta si ceva de ani, macar so faca muzeu!
15
2
stai ca nu inteleg... in romania doar daca cere presedintele se pedepsesc vinovatii?
12
0
Pedepsirea vinovatilor ar trebui sa inceapa cu tine ,ciuca,ciolacu pana la kgb istul iliescu
13
2
ROMANIA EDUCATA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8
2
Să ne ferească Dumnezeu de un cutremur mare.Cate cladiri vor rezista . Autoritățile pun bulină pe cladirile vechi însă cele noi au respectat toate normele de siguranță.Voi fi tare bucuros dacă nu voi avea dreptate.
11
0
Dragi r.o.m.ani, aceasta este R.o.m.a.n.ia prăbușită,
16
0
Soliciti pe mizda pati! Absentule! Tot mandatul tau a fost o vizita! pana si in Romania tot in vizita ai fost!
23
1
Urmareste cu preocupare si ingrijorare! Ar trebui sa plece putin din tara,sa-si revina!
21
1

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166