REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.7° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
25.7° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Iohannis: Voi prezenta în CSAT şi apoi opiniei publice poziţia privind candidatura la şefia NATO

Iohannis: Voi prezenta în CSAT şi apoi opiniei publice poziţia privind candidatura la şefia NATO

Victor ROTARU 21 iunie 2024 | 00:00 194

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că va prezenta în cadrul CSAT, poziţia sa privind candidatura la şefia NATO şi apoi va anunţa şi public decizia luată pe acest subiect.

Iohannis: Voi prezenta in CSAT si apoi opiniei publice pozitia privind candidatura la sefia NATO

Iohannis a fost întrebat dacă îşi va mai menţine candidatura la şefia NATO, în condiţiile în care Ungaria şi Slovacia şi-au anunţat susţinerea pentru ocuparea funcţiei de secretar general al Alianţei Nord Atlantice de către Mark Rutte, România rămânând singura ţară din Alianţă care nu a anunţat susţinerea pentru premierul olandez.

"Despre NATO, mai mult mâine. Aceste chestiuni le voi prezenta prima dată în CSAT, după aceea şi opiniei publice. Pot să vă asigur că mâine după-amiază veţi fi lămuriţi ", a declarat Klaus Iohannis, într-o conferinţă de presă comună cu preşedintele Republicii Italiene, Sergio Mattarella.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
KCY sluga de serviciu pentru SUA si Ucraina
1
0
Presedinte in Romanica da,e bun ca marile puteri pot face ce vor cu un babalau ascultator de ei si nepasator fata de romani. La NATO nu au ce cauta ca sefi indivizi gen Werner al nostru. Trebuie totusi sa ai niste calitati recunoscute,demonstrate,nu au putere lingaii propagandisti din Romanica.
1
0
chiar nu ne intereseaza. pe noi ne-ai convins ca este gol. strainii au ceva pregatire psihologica, isi dau repede seama ce "capacitate" au in fata. o sa-ti faca statuie in ucraina dar si in usa.
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016