REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 20 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6827
20.9° Constanța Marți, 20 August 2024 Anul XX Nr. 6827
 

Ion Cristoiu aruncă în aer prezidențialele: La anul va câștiga un independent

Ion Cristoiu aruncă în aer prezidențialele: La anul va câștiga un independent

A.F. 11 decembrie 2023 | 00:00 1450

Jurnalistul Ion Cristoiu vine cu o previziune neașteptată privind alegerile prezidențiale din 2024. Dacă majoritatea sondajelor iau în calcul lideri ai PSD, PNL sau AUR sau oameni politici, Ion Cristoiu spune că în locul lui Klaus Iohannis, la Cotroceni, va fi ales un independent.

Ion Cristoiu arunca in aer prezidentialele: La anul va castiga un independentIon Cristoiu

"La prezidențiale nu se duce nici dracu. La anu' un independent va câștiga și cred că România trebuie să aibă și experiența asta. Dacă este independent s-ar putea să fie mai unificator decât președintele, el e independent, nu e nici cu ăia, nici cu ăia și s-ar putea ca ăsta să fie președintele ideal în România. Prin această vizită istorică avem de a face cu întoarcerea Uniunii sovietice sub numele de Rusia în Orientul Mijlociu.

Această vizită are loc într-un moment cumplit pentru America pentru că după prăbușirea Uniunii Sovietice America a rămas nașul întregului Orient Mijlociu, nu doar pentru Israel. Toată țările arabe se uită cu neliniște la tragedia palestiniană. Nu au cum să nu rezoneze cu palestinienii. Numai că până acum în această zonă nu s-a ivit un alt naș", a declarat Cristoiu într-un podcast, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mizerii de oameni politici. Mint de ingheata Marea Neagra. Ne-au mintit ca vor anula pensiile speciale si pensiile nesimtite. In semn de protest nu ma mai prezint la vot. Sa mearga sa voteze nemernicii si nesimtitii cu pensii speciale.
4
0
S-au prins pana si analfabetii ,cu smecheria asa zisa Presedinte, cu actuala Constitutie NU inseamna nimic ! Este un post de misto ,nu poate face nimic nici macar sa unifice ceva....Doar gargara poate face .El numeste, dar ce sa vezi nu poate destitui ! Adevarta anarhie la nivel mare
3
0
Maistrul dovedeste ca a stat degeaba prin Biblioteca Universitara de dimineata pana seara, cu anii. Sau ca unde e carte multa e si p r o s t i e multa. Pacat ca il baga mass-media in seama mai ales de cand ii nastea gaina pui vii.
8
3
Anul viitor va fi numit de către "a-i-mericanosi" un "pupindosist" in-tr-ependent cu "cetățenie rromaneascca"!!!!
5
4
ar fi o momeala ptr fraieri, sa iasa la vot, sa se respecte principiul democratiei occidentale, impletit cu democratia sovietica! prostii au iesit la vot(occidental), noi am numarat(sovietic). actuala clasa politica, trebuie sa plece!
9
2

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212