REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Ion Cristoiu, despre protestul fermierilor: Vizează slugărnicia față de Ucraina

Ion Cristoiu, despre protestul fermierilor: Vizează slugărnicia față de Ucraina

A.F. 13 ianuarie 2024 | 08:54 2991

Jurnalistul Ion Cristoiu comentează acid protestele transportatorilor din România, despre care spune că sunt generate în mare parte de nemulțumirile față de facilitățile slugarnice pe care statul nostru a ajuns să le acorde Ucrainei.

Ion Cristoiu, despre protestul fermierilor: Vizeaza slugarnicia fata de UcrainaIon Cristoiu

"Dacă puterea e deșteaptă, folosește această mișcare de protest în interesul ei și al României. Demonstrații ale fermierilor au avut loc și în Polonia, cu blocarea granițelor, și în Germania și au loc și la noi. Jumătate din revendicările lor vizează slugărnicia noastră față de Ucraina.

Continuă lovitura dată fermierilor români de invazia de cereale din Ucraina. Din câte știu eu, din 500 de camioane care intră în România să ajungă las granița de Vest, 50 se pierd pe drum. Adică, se vând la negru. A doua revendicare vizează diferența uriașă dintre tratarea românilor și ucrainenilor.

Ucrainenii, la vamă, trec fluierând și scot limba la noi. Proștii de la vamă, mămăligari români, zic că ăștia-s ucraineni, sunt cu Ciolacu, cu Iohannis și nu îi controlează", comentează Ion Cristoiu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De acord cu protestul , dar nu cu unii protestari care se comportâ ca golanii pe șosele in oraș , făcând pe șmecherii cu dubitele , etc . Dar nu trebuie băgați toți în aceeași oală . Constituția apară interesele cetățenilor r*mâni, nu ale altor națiuni . Apropo , nu există sa fii cetățean al unei alianțe de state cum este UE , nu există cetățean european, numai dacă speculezi politic .
0
0
Deja slugile amerlicilor sar pe tine dacă susții interesele țării,te declara imediat putinist,bai p**i de vaci interesul țării primează in fata altor interese ,noi ne pusham pe naziști ,vrem teritoriile noastre furate să revină la patria muma.
0
0
Protestul are legătură 100% cu ukraina și anume cu prețul de dumping al cerealelor vândute de ukraenieni și de accesul în portul Constanța.Fara cereale din ukraina in Romania,să le ducă pe Dunăre și așa au săpat brațul Sulina fara sa ne ceară acceptul.Sa își poarte singuri războiul care l-au inceput.
0
0
Kakatii aia de ucrainieni denigreaza Romania ! ma pish pe tara lor
0
1
Numai idiotzi acuza Uniunea Europeana,pai voi shtitzi mai prostavanilor cate fonduri au primit agricultori pentru dezvoltarea si modernizarea afacerilor lor de la U.E.?,sa spuna fermieri cum era mai bine pentru ei inainte ca Romania sa intre in U.E.sau dupa.
5
4
Acest gogoșar umplut cu minciuni denaturează adevărul. Nu are nici o treabă cu Ucraina, ci cu hoții din parlament îmbuibați timp de 30 de ani care storc de bani orice om care muncește cinstit în țara asta. ”Coroiu” e la lins dosuri pesediste din nou.
5
4
vrea sa manipuleze un protest corect care nu are nici o legatura cu ucraina .Tara asta nu se poate face bine decat cu ajutorul unui bisturiu . Care trebuie sa taie bine in guvernul de iinfractori aservit ucigasului putin.
8
4
Slugarnicia este in fata intregii Europe,la care se adauga Ucraina. Populatia este oarba ,cu mult curaj in vorbe dar ne cacam pe noi in rest. Condusi traditional de slugoi,tradatori si impostori,romanii supravietuiesc din inertia muncii unor amarati. In istoria noastra,nu au tradat oierii sau alte categorii de lucratori din greu,ci conducerile tarii. Din tradare in tradare,in siajul transformarilor din lume,Populatia din Romania a suferit si pentru ca s-a complacut in lasitate si lene de a actiona pentru binele propriu. Vrem o tara ca afara? Se poate si asta. De exemplu Afganistan,Corea de Nord,altele. Ca sa aspiram la ceva din tarile civilizate,ar trebui sa cam ne purtam ca ei,sa actionam pentru crearea democratiei nu doar din vorbe si fim uniti si cinstiti intre noi,sa nu acceptam sa fim condusi de orice natarau ticalos,ci numai de cei mai buni dintre noi. Sperante desarte!
9
3
Te ajuti pe tine. Dupa aceea pe altii. La noi... ii ajuti pe altii , si pe ai tai .... nu se mai poate. Suntem condusi de sclavi politici la UE si SUA, ce alimenteaza fobia Putin. Iar agricultura in romania moare. Slava Ukr !!
7
6
Frate,câte mai știe Ion ăsta. Cred ca le știe pe toate.Dar mai bine le zice pe alea cu găinile.
9
1
Cristoiu poate sa spuna orice, el este ultimul dinozaur al presei comuniste insa sa tot fie bagate in seama aceste elucubratii senile este prostia presei care reia cu obstinatie tote produsele ziaristului plin de ganduri. Acum el stie ce vor fermierii, cand reprezentantii lor isi exprimau chiar aseara alte solicitari...! Cand o sa intelegem ca la aceste momente orice slabire a Ucrainei este in avantajul lui Putin??? Victoria sa efectiv va schimba reletiile regionale, Moldova este prima vizata si apoi ...noi vecini cu dusmanul! Urmeaza stagiu militar obligatoriu si rezervisti pregatiti periodic!
7
8
Revendicările primordiale sunt pretul asigurărilor obligatorii, prețul carburantului și apoi cerealele, tu ai dat-o direct în ucrainieni ca doar ești simpatizant al comunismului rus, pupincuristule
6
7
ai spus corect, sint slugi. dar nu vrei sa schimbi locul cu ei? sa ramii fara dinti? una doua, daca nu facem ce facem ptr ucraina(cumparata de jidani, chinezi, cu concursul lui zelenski), bancile vor primi ordin sa nu mai dea imprumuturi guvernului. salarii si pensii , canci! sclavia este de noi!
3
3
Are perfecta dreptate asta o stim cu totii, ucraina be a sfidat tot timpul, nimeni nu zice sa ajuti dar nu ii favorizezi mai mult decat pe cetatenii tarii tale
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510