REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.7° Constanța Mar., 13 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6820
31.7° Constanța Marți, 13 August 2024 Anul XX Nr. 6820
 

Ion DUMITRACHE, reconfirmat PREȘEDINTE al PSD Constanța

Ion DUMITRACHE, reconfirmat PREȘEDINTE al PSD Constanța

Replica API 25 mai 2021 | 23:17 5071

Din 12 februarie a.c., PSD Constanța, organizația municipală, are o nouă conducere, după demisia lui Lucian Lungoci, aceasta fiind asigurată de Ion Dumitrache. Joi, 20 mai, a avut loc ședința BPJ, în cadrul căreia Dumitrache și-a prezentat activitatea de la preluarea mandatului. Toată lumea a fost mulțumită, astfel că a fost votat să conducă, în continuare, organizația, până la organizarea alegerilor. Dar când vor avea loc? Nu se știe, probabil în câteva luni.

Ion Dumitrache

Inițial, alegerile ar fi trebuit să aibă loc în luna martie, însă acestea au fost amânate, după ce comisia tehnică care se ocupă de organizarea ședinței a constatat unele inadvertențe la nivelul celor 212 organizații locale. Drept pentru care, comisia, în frunte cu președintele interimar, Ion Dumitrache, a purces la verificări cu privire la modul în care s-au constituit delegații care ar fi urmat să participe la conferința municipală a PSD.

Social democrații din Constanța, mulțumiți de activitatea lui Dumitrache

O primă parte a verificărilor proceselor verbale s-a încheiat, ne-a declarat Ion Dumitrache, urmând să mai aibă loc o sesiune de verificări. ”Vreau să fie totul în regulă. Prima sesiune s-a încheiat, mai urmează o sesiune de verificări. Cam într-o lună jumătate va fi gata, apoi vom stabili data alegrilor”, a declarat, pentru Replica, Ion Dumitrache. De altfel, la ședința Biroului Permanent Județean, ce a avut loc joi, 20 mai, Ion Dumitrache și-a prezentat activitatea, de la începutul mandatului până în prezent. A fost lapte și miere, toată lumea a primit cu brațele deschise activitatea președintelui interimar iar, în final, acesta a fost reconfirmat pe funcție.

Reamintim că, înainte de amânarea alegerilor ce ar fi trebuit să aibă loc în martie, și-a depus candidatura pentru șefia Organizației Municipale a PSD președintele interimar Ion Dumitrache. Însă, pe ultima sută de metri și-a depus candidatura și Lucian Lungoci, cel care a preluat frâiele organizației după demisia lui Decebal Făgădău, dar care a fost demis din funcție la jumătatea lunii trecute.

Cine este Ion Dumitrache!

Ion Dumitrache este unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști de la malul mării. Deţine Şantierul Naval Midia, care are ca acționar majoritar pe E T T Company SA. Este asociat în mai multe companii, cum ar fi Tekon Plus, Port Dreding, Dacia Tour sau General Taxi. Ion Dumitrache este tatăl Cristinei Dumitrache, deputat PSD.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016