REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Ion Iliescu are probleme de sănătate. Medicul Mircea Beuran i-a făcut o vizită urgentă la domiciliu

Ion Iliescu are probleme de sănătate. Medicul Mircea Beuran i-a făcut o vizită urgentă la domiciliu

A.F. 10 ianuarie 2024 | 18:07 14179

Fostul președinte al României, Ion Iliescu, pare să aibă probleme de sănătate. Ajuns la vârsta de 92 de ani și de multe ori subiect de glumă privind longevitatea de care se bucură, Ion Iliescu a fost vizitat de medicul Mircea Beuran, care a ajuns de urgență la domiciliul său.

Ion Iliescu are probleme de sanatate. Medicul Mircea Beuran i-a facut o vizita urgenta la domiciliuIon Iliescu

Se pare că fostul șef de stat evită spitalele

Medicul Mircea Beuran a fost surprins de jurnaliștii Mediaflux în vizită la Ion Iliescu, care joacă rol de pacient. Specialistul nu a venit cu mâna goală, însă nici cu vreo atenție pe care și-ar dori-o oricine. El i-a adus fostului președinte o pungă cu recipiente pentru colectarea fluidelor în vederea analizelor, relatează  Mediaflux.

Ion Iliescu are probleme de sanatate. Medicul Mircea Beuran i-a facut o vizita urgenta la domiciliusursa foto: mediaflux.ro

Rolul de medic curant i-a revenit lui Mircea Beuran, deputat și fost ministrul al Sănătății, după ce fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, este fugit din țară. Medicul a coborât din mașină și i-a înmânat punguța cu flacoane șoferului și omului de încredere al fostului președinte, cu care a schimbat și câteva cuvinte. Acesta din urmă s-a îndreptat cu punguța către clădire, în timp ce medicul s-a urcat la volanul mașinii sale și și-a văzut de drum, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nea Nelu ca sa vada ce a ajuns democratia lui originala de sobolan stalinist
4
0
sa-i s u g e t i C O L O N U L , cu repetitie lui NEA NELU !
2
6
Constituzia Romaniei spune ca tozi cetatzeni tzari au dreptul la sanatate in mod egal,pai atunci dece in majoritatea cazurilor daca merge cineva cu un batran de peste 80 fara sa aiba relatzii nici nu il primesc medici in spital il trimit ashtia cu tau sau bunicul lui acasa sa moara in patul lui si un alt batran are la dispozitie un medic professor universitar in caz ca are nevoie,sau dece cand nu era loc in spitale pentru bolnavi sa se trateze din cauza bolnavilor COVID"si multi romani au murit din cauza asta iar spitalele apartzinand M.A.I;M Ap.Nazionale sau securitatzi aveau locuri liberale cate vreai,dece nu a participat si personalul din spitalele astea la situazia de urgentza care era decretata prin lege in Romania,schimbatzi mai golanilor paragraful din constitutzia Romaniei si scrietzi ca nu totzi cetatzeni romani au aceleasi drepturi in Romania cand vine vorba de sanatate,salarii si pensii si justitzie recunoashtetzi in fatza Uniuni Europene situation de facto din Romania.
4
2
VORBA DLUI PRESEDINTE,MAI MULT RAU DECAT ASTA NU A FACUT CINEVA TARII,II DORIM CHINURI VESNICE
6
1
Toți președinții de stat de la revoluție au făcut numai rău țării mai mult decât ceașcă Toți sânt în libertate Țara sa vândut sclavii r*mâni sau uitat la tv r*mânia azi e Mafia și Corupția
11
0
Majoritatea poporului roman il doreste mai mult mort decat viu, sa mearga langa tradatorul lui preferat M.S.Gorbaciov cu care l-au ingenuchiat pe Nicolae Ceusescu prin odioasa lovitura de stat civila sprijinita de tradatorii din MAN si MAI. Peste 1200 de morti din vina lui Ilici si el merge liber prin tara. Pai pana cand tataie ? Hai pleca odata, poprul nu te mai suporta !
12
3
Seminte in cap, mai draga, iar voi toti pro sti ati ramas si dupa 35 ani
4
3
la cate a facut nu a patit nimic, deci se poate sa faci si mult rau si sa nu ti se intample nimic, uite ca se poate
16
1
Moarte cumplita si lenta ii dorim
13
4
Dar când a ordonat împușcarea lui Ceaușescu era sănătos?
19
1
ii dau dintii.
14
1
Sa il faca iar sanatos, sa apuce sa fie condamnat pentru actiunile criminale savarsite. La multi ani la racorica!
16
4

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016