REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.8° Constanța Mie., 28 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6835
24.8° Constanța Miercuri, 28 August 2024 Anul XX Nr. 6835
 

Ion Țiriac a sunat-o pe Ionela Cozmiuc și i-a cerut mașina înapoi!

Ion Țiriac a sunat-o pe Ionela Cozmiuc și i-a cerut mașina înapoi!

Virgil STOIAN 28 august 2024 | 15:47 7457

Ion Țiriac le-a oferit mașini sportivilor care au luat medalii la Jocurile Olimpice de la Paris. Printre ei s-a numărat și Ionela Cozmiuc (29 de ani), medaliată cu argint la canotaj, la dublu vâsle categorie ușoară, alături de Gianina van Groningen. Însă omul de afaceri a sunat-o și i-a cerut să returneze mașina dintr-un motiv special.

 Ion tiriac a sunat-o pe Ionela Cozmiuc si i-a cerut masina inapoi!Ion Țiriac

Țiriac le-a oferit sportivilor mașini diferite, în funcție de medalia pe care au obținut-o la Paris. Cei care au luat aur, printre care și David Popovici, au primit un Hyundai Ioniq electric. Cei care au luat argint au primit un Hyundai Kona Hybrid.  Ion Țiriac a sunat-o pe Ionela Cozmiuc și i-a cerut mașina înapoi.

Ion Țiriac i-a dat altă mașină Ionelei Cozmiuc

Motivul? Omul de afaceri a decis să îi dea Ionelei Cozmiuc o altă mașină, și anume un Hyundai Ioniq, bolid pe care l-au primit medaliații cu aur la Jocurile Olimpice.

 Ion tiriac a sunat-o pe Ionela Cozmiuc si i-a cerut masina inapoi!

Ion Țiriac a recurs la acest gest după ce Ionela Cozmiuc a luat medalia de aur la Campionatele Mondiale, care au urmat Jocurilor Olimpice. Ea a terminat pe primul loc în proba de schif simplu categorie ușoară.

Sportiva urmează să se retragă, cel puțin temporar, după cum a declarat recent. La întoarcerea în țară de la Campionatul Mondial din Canada a lăsat de înțeles că ia în calcul să revină în viitor, după ce inițial spusese că va renunța definitiv.

Hyundai Kona, mașina primită de medaliații cu argint la Jocurile Olimpice, are un preț de pornire de 25.500 de euro. În schimb, Hyundai Ioniq electric are un preț de 52.500 de euro, mai mult decât dublu față de hybridul primit de medaliații cu argint.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A promis cate o casa din alea ciordite la câștigătorii de la Olimpiada de la Paris
4
2
Are omul bani. Sa le dea ca merita fetele. Mai sunt unii care ar putea face astfel de gesturi, dar mai bine cheltuie pe alte plăceri... ha ha ha
14
0
Frumos gest
15
0

REPLICA


LOTO

6/49
40443414245
5/49
24130331438
joker
284518271520