REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Dum., 21 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6797
30.4° Constanța Duminică, 21 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6797
 

Ion Țiriac, despre cazul Simonei Halep: „I-au terminat cariera”

Ion Țiriac, despre cazul Simonei Halep: „I-au terminat cariera”

Virgil STOIAN 26 iunie 2023 | 00:00 1046

​Simona Halep este suspendată provizoriu pentru dopaj încă din luna octombrie a anului trecut, iar Ion Țiriac a intervenit în cazul fostei lidere WTA. „I-au terminat cariera”, este de părere omul de afaceri.

Ion tiriac, despre cazul Simonei Halep: „I-au terminat cariera”

Ion Țiriac, discurs manifest în cazul de dopaj al Simonei Halep

„După părerea mea, i-au terminat cariera Simonei, iar cineva trebuie să răspundă aici. Cât poate să ceară Simona? 100 de milioane, 200? Cine-i vinovatul? Cineva, totuși e vinovat, însă e trist ce se întâmplă cu Simona. Nu o compar că suntem noi români sau nu știu ce. Atunci când cineva îți dă o palmă, dacă nu îi dai două înapoi - m-a învățat tatăl meu acum 80 de ani - înseamnă că ești slugă și numai în genunchi. Suntem români și asta ne-o merităm. Că dacă am sta în picioare, în loc să stăm… Capul plecat, sabia n-o trage, ții minte? Am stat în picioare atât la Sydney, când a fost treaba, am stat în picioare când mi-a cântat imnul greșit în SUA la deschiderea oficială a Cupei Davis și am ieșit de pe teren. Pentru mine, să fiu român a fost o mândrie. Așa a fost și rămâne. Acum, ăștia suntem noi românii și așa defilăm” a declarat fostul tenisman, potrivit hotnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai dreptate tataie,i-au terminat cariera Simonei cei din echipa ei care au drogato fara stirea ei dar asta nu conteaza pentru ca tot trishand a castigat turnee,ca nu o sa mai joci deacum nu este o problema Simono,multumestete cu milioanele castigate din turnee si reclame trishand sportul,caci ramai cu bani chiar daca ti se sterge palmaresul,asha cum s-a mai vazut si in cazul altor campioni mult mai mari decat tine S.H. si nu erau romani asha cum spun uni idioti acum in apararea ta.
3
3
Termina cu tampeniile Tiriac, a fost prinsa dopata si asta este. Ce voiai sa treaca cu vederea ca e Halep? Cum adica sa ceara bani Halep, pentru ce, pentru ca s a dopat, cu sau fara intentie? Cum adica i au terminat cariera, i-a dat cineva cu forta? Chiar sunteti nesimtiti, fortati regulile cu tot felul de prostii chimice si cand sunteti prinsi urlati ca e abuz.
3
4

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712