REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Sâm., 20 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6796
26.4° Constanța Sâmbătă, 20 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6796
 

Ionuț Budi a fost călcat de hoți! I-au furat bijuterii și toți banii din casă!

Ionuț Budi a fost călcat de hoți! I-au furat bijuterii și toți banii din casă!

Victor ROTARU 20 iulie 2024 | 00:00 566

Ion Budi, fost candidat la Primăria Constanța în anul 2016 și patronul clubului Koong din Piața Ovidiu, a fost călcat de hoți! Spărgătorii aveau planul deja pregătit, înainte de a da spargere la locuința lui Budi, aceștia au furat o scară metalică de pe o mașină care aparținea RCS & RDS și s-au folosit de aceasta pentru a intra în locuința lui Ion Budi.

Ionut Budi a fost calcat de hoti! I-au furat bijuterii si toti banii din casa!Ion Budi

Ion Budi a sesizat organele de poliție cu privire la faptul că persoane necunoscute, prin escaladarea cu o scară metalică a zidului de la exteriorul imobilului și prin spargerea ferestrei, au pătruns în locuința sa, de unde au sustras suma de 1.200 de euro, 6.000 de lei, patru ceasuri de mână, 2 bijuterii tip gablonz și un parfum, valoarea prejudiciului cauzat fiind în valoare de aproximativ 19.400 lei.

Ce au reușit să fure cei doi bandiți

În fața anchetatorilor, afaceristul a declarat faptul că, la data de 30 martie 2024, în jurul orei 23:10, a plecat de la locuința sa către clubul Koong din Constanța. În jurul orelor 23:50, a fost contactat telefonic de către vecinul său, care i-a comunicat că a auzit un zgomot de geam spart și a observat lumina aprinsă în interiorul imobilului. În continuare, vecinul său i-a relatat că a anunțat organele de poliție, motiv pentru care s-a deplasat și el la apartament. Cu această ocazie, Budi a constatat că ușa de acces în locuință era închisă pe interior, iar unul din geamurile ferestrei din exteriorul imobilului era spart. După sosirea organelor de poliție la fața locului, care au reușit să deschidă ușa imobilului, Ion Budi a constatat faptul că, în interior, bunurile erau răvășite, precum și lipsa sumei de 1.200 de euro, 6.000 de lei, patru ceasuri de mână, 2 bijuterii tip gablonz și un parfum.

Ionut Budi a fost calcat de hoti! I-au furat bijuterii si toti banii din casa!Koong

Echipa de cercetare deplasată la fața locului a stabilit faptul că aspectele sesizate se confirmă, constatându-se că unul din geamurile aferente holului apartamentului era spart, iar în dreptul acestuia se afla un disc metalic inscripționat „2 kg”. De asemenea, în interiorul imobilului, bunurile erau răvășite, iar pe podeaua din holul principal cum se pătrunde din living, cât și pe suprafața unui fragment din geamul spart au fost identificate mai multe pete de culoare brun-roșcat cu aspect de sânge.

Au furat o scară pentru a da spargerea

Ulterior, pe 2 aprilie 2024, lucrătorii Secției 1 Poliție Constanța au fost sesizați de reprezentanții S.C. RCS & RDS S.A. cu privire la aceea că, la data de 30.03.2024, în jurul orei 22:53, persoane necunoscute, prin înlăturarea sistemului antifurt, au sustras o scară metalică cu tronsoane glisante care era asigurată de barele metalice montate pe plafonul autoturismului, în timp ce se afla parcat în parcarea special amenajată din spatele filialei Digi RCS & RDS, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1200,71 lei.

Făptașii au fost prinși și cercetați, iar mai târziu trimiși în judecată. Precizăm că unul dintre hoți este minor. Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis să îl condamne pe Nunwailer D. la 2 ani și 3 luni de închisoare, cu executare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată. De asemenea, în cazul lui George C., magistrații au decis măsura educativă a internării într-un centru educativ pentru o perioadă de 1 an și 3 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată. Sentințele nu sunt definitive.   

Menționăm că Ionuț Budi nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712