REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
26.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Ionuț Dolănescu vrea să se împace cu fratele său. Cum a reacționat Dragoș

Ionuț Dolănescu vrea să se împace cu fratele său. Cum a reacționat Dragoș

A.F. 30 iunie 2023 | 00:00 453

Ionuț și Dragoș, băieții regretatului Ion Dolănescu, nu se înțeleg de ani buni și s-au războit pe averea tatălui lor. Acum, Ionuț ar vrea să se împace cu fratele său, Dragoș.

Ionut Dolanescu vrea sa se impace cu fratele sau. Cum a reactionat Dragos

Ionuț Dolănescu a vorbit într-un interviu pentru „Xtra Night Show” despre neînțelegerile pe care le-a avut cu fratele său, Dragoș. Conflictul între cei doi a apărut din cauza unei case care a aparținut tatălui lor. Dragoș Dolănescu a primit suma 150.000 de euro și o vilă în Sinaia, care este mai nouă și dispune de o suprafață generoasă de 2.000 de metri pătrați.  

„Opt ani de zile m-am judecat cu Dragoș pentru această casă, a trebuit să îi plătesc o sumă usturătoare, ca să rămân eu cu această casă. I-au revenit lui 150.000 de euro, i-a revenit lui vila din Sinaia, care e o vilă mai nouă, are și 2.000 de metri pătrați. Se pare că nu a făcut nimic acolo. Din păcate, vila e în paragină, dar eu nu am vrut să se întâmple acest lucru cu casa în care a trăit și a și murit tatăl meu, Ion Dolănescu”, a mărturisit Ionuț Dolănescu, potrivit spynews.ro.

„Îmi pare rău că nu e loc de «bună ziua», dar poate că timpul le așază”

Interpretul de muzică populară mărturisește că procesul s-a încheiat, iar bunurile s-au împărțit în mod egal. Ionuț Dolănescu a fost ajutat cu bani și de mama sa, Maria Ciobanu, pentru că a fost pus să plătească 150.000 de euro în doar trei luni. Cântărețul și-ar dori să îngroape securea războiului și să se împace cu fratele său, Dragoș Dolănescu.

„Ce mai avem de împărțit? S-au încheiat toate. Îmi pare rău că nu e loc de «bună ziua», dar poate că timpul le așază. (…) Lucrurile s-au împărțit, așa cum a trebuit, jumate-jumate, i-am dat și o sumă de bani care mi-a fost impusă de către instanță să o dau în trei luni de zile. Nu a fost deloc ușor, noroc că mama a fost bună cu mine și m-a mai împrumutat cu niște bani, că nici nu aveam atâția bani. De unde să am atâta?”.

Ionut Dolanescu vrea sa se impace cu fratele sau. Cum a reactionat Dragos

„De-a lungul acestor 14 ani de când tata nu mai este, Ionuț a avut discursuri din acestea”

Se pare că Dragoș Dolănescu nu a fost prea impresionat de declarațiile făcute de fratele său. Acesta susține că nu este pentru prima dată când Ionuț spune astfel de lucruri.

„De-a lungul acestor 14 ani de când tata nu mai este, Ionuț a avut discursuri din acestea, ba că vrea să se împace cu mine, ba că face un cântec nou, în care mă atacă foarte dur și face interviuri în care mă atacă foarte dur și altă dată vrea să se împace. Așa că nu este nimic nou această declarație din partea lui”, a mărturisit Dragoș Dolănescu, pentru Antena Stars.

„Eu îi recomand lui Ionuț să se ducă la doctor, să se revizuiască”

Se pare că o împăcare între cei doi frați este departe de a se întâmpla. Dragoș i-a recomandat lui Ionuț Dolănescu să meargă la un specialist pentru a-și rezolva „problemele psihice”. „Sunt oameni care la un moment dat sunt într-o stare maniacală, iubesc pe toată lumea, vor pace și cinci minute după aceea intră într-o depresie și devin foarte triști sau foarte agresivi. Din partea mea, ca doctor în psihiatrie, eu îi recomand lui Ionuț să se ducă la doctor, să se revizuiască”, a adăugat Dragoș Dolănescu, citează Libertatea.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768