REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.3° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
26.3° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Ionuț Stan, subprefectul în chiloți, susține că a fost șantajat

Ionuț Stan, subprefectul în chiloți, susține că a fost șantajat

Georgiana BOGLEA 21 iulie 2024 | 07:58 576

Ies la iveală noi detalii în cazul fostului subprefect de Călărași, filmat în chiloți și cu pistolul la Brâu. Ionuț Stan susține că a fost șantajat cu aceste imagini de cineva apropiat din anturajul său. Acest spune că regretă ce a făcut și că imaginile sunt dintr-o vreme în care avea „mai puțină minte”. 

Ionut Stan, subprefectul in chiloti, sustine ca a fost santajat

Fostul subprefect al județului Călărași, Ionuț Stan susține că a fost șantajat cu imaginile care au apărut în spațiul public cu el.

„Nu le neg și nici nu spun că nu sunt eu. Acum, plătesc pentru momentele în care aveam mai puțină minte. Și poate că așa și trebuia să se întâmple. Știu că sunt imagini vechi, realizate într-o perioadă în care nu dețineam și nici nu visam să ocup vreo funcție publică de mare impact. De o perioadă, sunt amenințat de un personaj care s-a aflat în anturajul meu și care chiar el a făcut filmările și pozele respective. Mi s-a dat un ultimatum: dacă nu voi face ce va vrea el, va transmite presei aceste imagini. Acum, trebuie să vă spun și ce ar fi vrut el să fac. De exemplu, nu ar fi trebuit să spun nimic despre el sau despre șeful lui de la ECOAQUA. Cu atât mai puțin, nu ar fi trebuit să iau atitudine când văd tot felul de derapaje din partea lor”, a declarat fostul Subprefect al județului Călărași.

În imaginile care au ajuns deja în mediul online, fostul demnitar apare la diverse petreceri în chiloți, posibil aflat sub influența alcoolului. Fără să îi pese că este filmat, demnitarul a dansat cu în mână, a înjurat, iar apoi a adormit pe podea.


Stan Ionuț Petru este și președintele Organizației Județene TSD, și-a dat demisia din funcție după ce au apărut în public fotografii în care acesta apare în ipostaze indecente, conform realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dacă filmările sunt dinainte de a fi subprefect cum explica faptul ca avea pistolul?!!este fost militar?,magistrat?!!…sau era o arma neletală?!
2
0
Acum se victimizează.
5
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436