REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
26.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Ionuţ Stroe: E limpede că în turul doi al prezidenţialelor nu pot ajunge decât candidații PNL și PSD

Ionuţ Stroe: E limpede că în turul doi al prezidenţialelor nu pot ajunge decât candidații PNL și PSD

Victor ROTARU 6 iulie 2024 | 00:00 219

În turul al doilea al alegerilor prezidențiale, nu pot ajunge decât candidații PNL și PSD, a spus purtătorul de cuvânt al liberalilor, Ionuț Stroe, într-o postare pe Facebook.

Ionut Stroe: E limpede ca in turul doi al prezidentialelor nu pot ajunge decat candidatii PNL si PSDIonuţ Stroe

El afirmă că alegerile prezidențiale sunt în primul rând o competiție între partide și apoi între persoane.

De asemenea, el este de părere că niciun independent nu a luat vreodată mai mult de 10%.

„Dacă privim cu pragmatism ecuația alegerilor prezidențiale, este limpede că în turul al doilea nu pot ajunge decât candidații PNL și PSD. Așa a fost la toate alegerile prezidențiale de până acum și asta ne confirmă și sondajul CURS.

Candidații partidelor mici sau cei independenți nu au nicio șansă, pentru că alegerile prezidențiale sunt în primul rând o competiție între partide și apoi o competiție între persoane.

Dacă un candidat nu reprezintă niciun curent politic, e practic imposibil să transforme favorabilitatea în voturi. Istoria ne confirmă acest lucru - niciun independent nu a luat vreodată mai mult de 10%”, a scris Ionuţ Stroe pe pagina de Facebook.

Primul tur al alegerilor prezidențialelor va avea loc pe 24 noiembrie, iar turul doi pe 8 decembrie, au decis, joi, liderii coaliției. Alegerile parlamentare vor avea loc pe 1 decembrie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce sa mai organizam alegeri libere, mai bine aranjezi tu cu Carcalacu si faceti prin rotatie la presedintie. Mars, ma, in Coreea de Nord, daca nu vrei sa traiesti in libertate!
2
1
Da, sigur! Asa cum ati facut si 50% pe lista comuna la Europarlamentare. Lasa vrajeala, v-a intrat tare morcovul cu Geoana si Lasconi. Daca PNL prinde macar locul 3, e o mare realizare pt voi...
2
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016