REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

IPJ Constanța a demarat o analiză internă, după evenimentele din noaptea accidentului de la 2 Mai. Video

IPJ Constanța a demarat o analiză internă, după evenimentele din noaptea accidentului de la 2 Mai. Video

Victor ROTARU, Ana Maria LIPAN 22 august 2023 | 00:00 2309

Inspectoratului de Politie Județean Constanta, a organizat luni, 21 august ac., la ora 14.00, o conferință de presă, în cadrul căreia au fost discutate aspecte privind accidentul petrecut la ieșirea din localitatea 2 Mai. Constantin Adrian Glugă, comisarul șef al IPJ Constanța, a făcut mai multe precizări cu privire la cele întâmplate în noaptea zilei de 19 august a.c. 

IPJ Constanta a demarat o analiza interna, dupa evenimentele din noaptea accidentului de la 2 Mai. Video

"În primul rând vreau să transmit condoleanțe familiilor implicate în accidentul din 19 august. În cadrul acțiunilor au fost 5000 de teste pentru alcool și 800 pentru droguri. Polițiștii au efectuat 46 alcoolotest și 6 grup test, în noaptea de 18 august. La data de 17 august șoferul a ajuns în Constanța alături de tatăl sau. Pe 18 august a fost oprit în trafic, moment în care a fost atenționat pentru conduita în trafic. Pe 19 august, un bărbat a apelat la 112 și a transmis faptul ca un autoturism circula cu încălcări ale regulilor de circulație. În urma verificărilor efectuate într-un pachet de țigări s-a găsit o țigară artizanala tip joint și câteva pastile. Șoferul a fost condus la secția de poliție, testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0. Cu privire la faptul ca șoferul, în noaptea dintre 18 și 19 august, nu a fost testat cu drugtestul, am demarat o analiză pentru a stabili motivul. Drogurile ridicate din autoturism sunt diferite față de cele găsite în organismul șoferului care a produs accidentul.", a declarat comisarul șef al IPJ Constanța.

Video:

Video:

În cadrul conferinței a mai fost precizat faptul că, la nivelul IPJ Constanța sunt 15 aparate de tip drugtest, iar la Mangalia doar unul. 

"La Biroul de Rutieră, de la Mangalia, cel care trebuia să se ocupe de aparatul drug test era în concediu medical. După accident, șoferul implicat s-a dus la niște prieteni, unde din 9 persoane, 6 au fost pozitiv la droguri.", a mai menționat Glugă.

Momentul în care șoferul implicat în accidentul de la 2 Mai a fost testat cu alcool testul a fost filmat. 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Interesant de investigat prin ce statiuni/ tari straine se afla politistul ,,bolnav'' care era in concediu medical! Cele mai multe concedii medicale se dau in m.a.i. , m.a.p.n. si in primarii!
2
0
La rutieră sunt angajati care iau șpagă cum ar fi Zafer Mutalip anchetațil este gay zafer si Faruk pasarica
1
1
Verificați dosarele de la secții poliție vedeți cate sânt rezolvate la droguri omoruri violente violuri tâlharii dispăruți traficanți bombardieri etc E posibil să aveți doar amenzi cu înjurături între vecini și alte găinarii
1
0
am scriso si o mai scriu la noi se intampla nenorocirea apoi se cerceteaza cateva zile si totul se termina cu asteptarea altui eveniment grav!
2
0
Complicitate la crima, precum la caracal si onesti, sunteti partasi directi la omor.Asta este blestemul lui ceausescu, cei ce ar trebui sa ne apere, ne omoara.Pe strada, in casa, in spitale.
4
0
IPJ SA DECLANSEZE ANCHETE LA SECTIA 3 UNDE DOSARELE PENALE STAU CU ANII DIN CAUZA INCOMPETENTEI SI CORUPTIEI.INSISTA AVOCATII DE MII DE ORI SA AVANSEZE UN DOSAR SZ L TRIMITA LA PROCURORI.ASTEAPTA SA VINA INFRACTORUL SA LE DEA SPAGA CA SA NU MAI FIE CERCETAT DOSARUL.ASTIA SUNT POLITISTII SECTIEI 3.GLUGA,LASA VRAJEALA CA STIM TOTI CE SE INTAMPLA IN SECTIA 3,SI TU.CE FACI ACUM SUNT JOCURI DE IMAGINE SA VADA BUCURESTIUL CA ITI FACI TREABA.
5
0
Presa noastră cea vitează! Are-n viaţă mare rost! Este câinele de pază, care latră...contra cost!!!
5
1
Numitorul comun este traficul de droguri. De acolo se insira un lant lung de alte infractiuni,cele mai multe cu violenta si tragedii. Ceva semnificativ acolo? Umbla traficantii,proxenetii,clanurile interlope cu asa lejeritate,de se mira chiar si ei. Ba chiar de plictiseala,se si dau mari pe retelele sociale,se cred influenceri. Ce face legislativul in privinta asta?
7
0
Acesta este un caz “solutionat” de politia Cta. Aici se ajunge cand stai la masa cu golanii. Ma refer la masa din conducerea ipj, la masa de partid, la masa …. Cazul acesta o sa fie uitat curand. Cu siguranta vor fi altele in continuare! Pentru ca politia este protectorul infractorilor!
10
0
Sa demareze o ancheta si la sectia 4 de pe str. Somes, sa vada cate dosare zac acolo nesolutionate de ani de zile. Rusine sa le fie.
11
0
din Cernavodă și nu veți regreta...Pe inserat ies peștișorii pe corso împreună cu masardistele și le sărută afectuos pe gurița unde au scos penisul nemții.
6
1

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677