REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

IPJ Constanta, detalii despre bărbatul care a incendiat apartamentul din Techirghiol și și-a amenințat soția și copiii

IPJ Constanta, detalii despre bărbatul care a incendiat apartamentul din Techirghiol și și-a amenințat soția și copiii

A.F. 23 octombrie 2023 | 17:44 1145

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Techirghiol au fost sesizați telefonic, la data de 21 octombrie a.c., de o femeie, cu privire la faptul că soțul său provoacă distrugeri în locuința unde ambii au domiciliul.

IPJ Constanta, detalii despre barbatul care a incendiat apartamentul din Techirghiol si si-a amenintat sotia si copiii

Polițiștii s-au deplasat la adresa indicată de apelantă, identificându-l în fața blocului pe soțul acesteia. Acesta a declarat că a avut un conflict verbal cu soția sa și că intenționează să plece de la domiciliu.

A fost întocmit proces-verbal cu cele sesizate și constatate. Apelanta a fost informată telefonic de polițiști cu privire la cele constatate, întrucât era plecată din localitate și nu s-a prezentat la sediul poliției. Ulterior, în jurul orei 19.00, aceasta a sesizat din nou, telefonic, faptul că soțul său încearcă să pătrundă în locuința comună. Polițiștii s-au deplasat din nou la fața locului, unde l-au identificat pe bărbat. 

Acesta a menționat că locuiește de 7 ani împreună cu soția în imobilul respectiv și că dorește să-și ia lucrurile din apartament. Întrucât după primul apel telefonic mama victimei încuiase ușa și bărbatul nu mai avea acces în apartament, acesta a declarat că nu-și poate recupera actele de identitate și bunurile personale. Bărbatul a fost condus la sediul poliției, unde s-a întocmit proces-verbal cu cele constatate. Polițiștii au informat din nou apelanta cu privire la ce au constatat, aceasta precizând că va trimite o persoană care să-i predea soțului bunurile personale rămase în apartament. 

IPJ Constanta, detalii despre barbatul care a incendiat apartamentul din Techirghiol si si-a amenintat sotia si copiii

Ulterior, în jurul orei 21.00, polițiștii au fost sesizați de aceeași apelantă cu privire la faptul că soțul său a incendiat locuința.
Bărbatul a fost depistat la scurt timp, în orașul Techirghiol, reținut pentru 24 de ore și prezentat instanței la 22 octombrie cu propunere de arestare preventivă pentru distrugere, propunere ce a fost admisă. 

După ce persoana vătămată s-a întors în localitate, cu prilejul audierii a menționat că a fost anterior supusă violenței domestice de către soț, fiind extinsă urmărirea penală pentru infracțiunile de violență în familie și amenințare. De asemenea, poliția a emis ordin de protecție provizoriu. 

La Poliția Techirghiol nu au existat anterior sesizări cu privire la fapte de violență domestică referitoare la persoanele în cauză.

Ulterior, la data de 22.10.2023 judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța a admis propunerea procurorului de caz, dispunând luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 22.10.2023 până la data de 20.11.2023 inclusiv.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510