REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.8° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
21.8° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

IPJ Constanța, dotat cu o nouă autospecială de ultimă generație. Video

IPJ Constanța, dotat cu o nouă autospecială de ultimă generație. Video

Replica API 26 martie 2022 | 22:28 2324

IPJ Constanța și-a mărit numărul autospecialelor pe care le are în posesie. Noua autospecială are ca scop reducerea accidentelor rutiere, fiind dotată cu un televizor, participanții la trafic, care încalcă regulile de circulație vor viziona filmulețe cu accidente rutiere grave. Șeful Serviciului Rutier Constanța, Constantin Stoian, a declarat că numărul accidentelor rutiere este în scădere și speră că, cu ajutorul acestei autospeciale, să desfășoare cât mai multe activități preventive în vederea conștientizării conducătorilor auto la riscurile la care se expun în momentul în care nu respectă regulile de circulație.

În urmă cu o săptămână, o nouă autospecială a intrat în posesia IPJ Constanța. Aceasta este dotată cu proiectoare, generatoare de curent, televizor și mesaje variabile. Autospeciala va fi folosită în cazul acțiunilor preventive, întrucât, fiind dotată cu un televizor, participanții la trafic care încalcă regulile de circulație, vor viziona filmulețe cu accidente rutiere grave.

Șeful Serviciului Rutier Constanța, Constantin Stoian, a declarat că, prin folosirea acestei autospeciale, speră să reducă accidentele de circulație.

Constantin Stoian, șeful Serviciului Rutier Constanța

Autospeciala a intrat în dotarea serviciului rutier săptămâna trecută. Este concepută în așa fel să ne ajute la organizarea de acțiuni preventive în special pe linia prevenirii accidentelor de circulație. Autospeciala este dotată cu anumite proiectoare, generatoare de curent, mesaje variabile, acestea putând fi folosite și în cazul unui accident de circulație pentru dirijarea circulației într-un anumit sens. Intenționăm să folosim această autospecială în cazul acțiunilor preventive, fiind dotată cu un televizor, putem să oferim participanților la trafic, conducătorilor auto, care încalcă regulile de circulație, anumite filmulețe cu accidente grave de circulație. Sperăm că prin folosirea acestei autospeciale să reducem accidentele de circulație în urma vizionări de către conducătorii auto a accidentelor rutiere.

Acesta a precizat că anul acesta a scăzut rata accidentelor rutiere.

Anul acesta suntem în scădere la accidentele rutiere, și încercăm cu ajutorul aceste autospeciale să desfășurăm cât mai multe activități preventive în vederea conștientizări conducătorilor auto la riscurile la care se expun în momentul în care nu respectă regulile de circulație”, a declarat Constantin Stoian, șeful Serviciului Rutier Constanța.

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nenea Stoian, sotia stie cum.o faci pe craiul?Dina Sorina. . .
0
0
sa fie si filmulete cu politisti cand iau spaga sau fac rafic de influenta
0
0
Stoiane, tot cu avocata Sorina o arzi? Lasa amantele, ca ai o varsta . . .
0
0
asta va lipsea, ca in rest le aveti pe toate....
0
0
Lepr3llorr
0
0
... cand isi dezlipeste foliile negre de pe geamurile fatza ? Domnu Comisar Stoian ?
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768