REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Ipoteză șocantă în cazul crimei de la Brăila: doctorița, ucisă la comandă de un interlop

Ipoteză șocantă în cazul crimei de la Brăila: doctorița, ucisă la comandă de un interlop

Victor ROTARU 24 iulie 2024 | 08:24 2135

 O nouă ipoteză este luată în calcul de anchetatori în cazul crimei de la Brăila. Doctorița ar fi fost ucisă la comanda unui interlop periculos din Republica Moldova. Potrivit presei, individul ar fi chiar fostul ei iubit de peste Prut. Bărbatul o amenințase de nenumărate ori pe femeie, pentru că l-ar fi părăsit când acesta intrase în închisoare și, spun jurnaliștii, i-ar fi furat și o sumă mare de bani cu care ar fi reușit să își deschidă afacerea de la Brăila.

Ipoteza socanta in cazul crimei de la Braila: doctorita, ucisa la comanda de un interlop Marina Gavril

Înainte de a se muta în România, Marina Gavril, doctorița ucisă în propriul cabinet stomatologic, ar fi avut o relație amoroasă cu un temut interlop din Republica Moldova. Potrivit jurnaliștilor, cei doi s-ar fi despărțit după ce bărbatul ar fi fost închis pentru fapte extrem de grave.

După despărțire, Marina Gavril ar fi luat din casa mafiotului care i-ar fi fost iubit o suma importantă. Cu acei bani și-ar fi deschis cabinetul stomatologic din Brăila, în care a și fost ucisă fără milă, mai spun jurnaliștii. În acele momente, individul i-ar fi spus doctoriței că se va răzbuna.

Marina Gavril a făcut recent un curs de port armă și chiar intenționa să își cumpere un pistol. Doctorița se temea pentru viața ei, după ce mai mulți indivizi de etnie rromă ar fi dat buzna la ea în curte, potrivit presei. Femeia în vârstă de 41 de ani a fost ucisă în doar 33 de secunde cu trei lovituri de cuțit, au anunțat anchetatorii. Deși a fost arestat preventiv, ucigașul medicului dentist nu își recunoaște fapta și nu vrea să colaboreze cu oamenii legii, potrivit realitatea.net.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436