REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Joi, 5 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6843
17.9° Constanța Joi, 5 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6843
 

ÎPS Teodosie, altă declarație controversată: O femeie căsătorită nu trebuie să umble cu capul descoperit

ÎPS Teodosie, altă declarație controversată: O femeie căsătorită nu trebuie să umble cu capul descoperit

A.F. 10 iulie 2024 | 22:02 2279

Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a afirmat într-o emisiune, la radio, că o femeie căsătorită nu trebuie să „umble cu capul descoperit“, precizând că aceasta poate folosi o pălărie sau o bască. „Acoperiţi-vă cu ceva capul”, a spus acesta.

iPS Teodosie, alta declaratie controversata: O femeie casatorita nu trebuie sa umble cu capul descoperitÎnalt Prea Sfinţitul Teodosie

Arhiepiscopul Tomisului a fost întrebat de o femeie căsătorită, miercuri, la emisiunea radio, cum să procedeze în cazul în care doreşte să poarte o eşarfă pe cap la un eveniment, iar familiei îi este ruşine cu ea dacă face acest lucru.  

„Sigur că trebuie să porţi ceva pe cap. O femeie căsătorită nu trebuie să umble cu capul descoperit. Cum să îi fie ruşine? Chiar dacă pune o pălărie, o bască, dar nu e cu capul descoperit. Dacă sunt atâtea mofturi la cineva, acoperiţi-vă cu ceva capul”, a declarat Arhiepiscopul Tomisului.  

Nu e prima afirmație controversată pe care ÎPS Teodosie o face la adresa femeilor. El a mai spus și că femeia se face vinovată de păcat și că, „dacă nu păcătuia, nu ar fi născut în dureri”.  

„Nu este discriminare, este vorba de statutul bărbatului şi al femeii. Sigur că nicio femeie nu poate fi preot şi atunci e discriminare? De ce? Pentru că aceasta este condiţia ei. Ea nu poate fi perpetuu într-o rugăciune, pentru că are condiţia slăbiciunilor sale. Cum să fie discriminare? Aceasta este femeia. Ea a început păcatul. Dacă nu păcătuia, nu ar fi născut în dureri”, a declarat IPS Teodosie.  

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Muuulta MWYE CU KKKKKKKAT SHPAGOVEA NULUI SPURKAT!!!
0
0
Trebuie spui dumneata.Trebuie oare ca proto sa se ardă în viața ne.Intreb pt o amică.Nu de alta dar asa ai sa îndepărteze multa lume de Biserica. Esti iuda in persoana
1
0
Eu zic asa,ula ula cine o uge. In rest sa te penetreaze dku
2
0
Iar il bagati in seama pe descreieratul asta?
4
0
miorlaitul asta are trinci!
9
3
Mars ma, cu capul tău și cu basmele tale! De spirit ai auzit, turnătorule? Religia ta de sectant de Dorna Arini.....te bazezi pe idioti și tzatze!
10
3
Uite asa se produce talibanizarea . Islamul a fost de mult timp pervertit de imami cu apucaturi bizare ,iar bolovanimea credincioasa a fost spalata la memeaca. Si crestinismul a avut inchizitia,iar unii care se inchipuie rude ale lui Dumnezeu si deci perfecti in interpretarea Bibliei,fac si azi gargara cu vorbe stupide. Asemenea indivizi sunt mentinuti in Biserica,chiar daca aduc grave prejudicii institutiei. Credinciosii nu mai sunt asa de nauci ca in trecut si refuza ideile ce tin aproape de patologie pshihica.
12
5
Încet dar sigur se pierde credința și tradiția Tot mai multe femei se înghesuie să cheltuiască bani în moluri coafor tatuaje fast-food etc Pentru multe bucătăria rămâne amintire la fel educația copiilor Mulți tineri au uitat de respect civilizație în schimb sant pe tatuaje și păcănele Generațiile viitoare vor fi haos și dezastru în multe cazuri
9
4
Ma taica popa,nu vrei tu sa ți acoperi gura cu niște excremente poate așa te oprești din elucubrațiile debitate?Cat sa te mai suportam cu dejecțiile scoase pe gura aia spurcata?Nu ți e teama de Judecata de Apoi?Bai popo,potolește te,ca ți vine de hac unul sau una care n are nici multă carte și nici la biserica nu merge.Huooòoooooo!
12
4
La puscarie cu prea spagarul !
16
2
Nu le mai luati apararea femeilor. Merita sa fie tinute la respect. Sunt niste pisici in calduri manipulatoare si retardate. Daca ele intre ele nu se sufera una pe alta nici cand sunt mama fiica, de ce ar trebui sa ne pese noua de ele? La cratita cu ele si sa aiba grija de copiii.
4
16
Mai dati l dracului pe sifiliticul asta dement și nu mai scrieți atita de el!
20
3
Serviciile secrete SOVIETICE din romania ( SRI + SIE ) tin in brate si tolereaza acest SATANIST SOVIETIC PUTINIST, teoDOSnicul, MA CHE al securitatii, dosar 22227 / 1987 !!! Cunoscut ca PO PONAR INRAIT si INVERSUNAT impotriva femeilor, teoDOSnicul a fost pus sef peste biserica din Constanta, inca din 2001, de catre BLESTEMATUL HOMOSEXUAL PESEDIST, MASON DE GRAD 33 - ARIPA SOVIETICA, nastase 45 de case !!!
13
4
Serviciile secrete SOVIETICE din romania ( SRI + SIE ) tin in brate si tolereaza acest SATANIST SOVIETIC PUTINIST, teoDOSnicul, m***e al securitatii !!! Cunoscut ca PO PONAR INRAIT si INVERSUNAT impotriva femeilor, teoDOSnicul a fost pus sef peste biserica din Constanta, inca din 2001, de catre BLESTEMATUL HOMOSEXUAL PESEDIST, MASON DE GRAD 33 - ARIPA SOVIETICA, nastase 45 de case !!!
9
4
ca e un mare escroc e si circar si ii place sa se dea in spectacol
19
3
Dracu deghizat in popa...
14
3
asa e parinte futeteas in gura dn parinte
11
4
are dreptate, femeile trebuie sa umble cu ceva, asa e normal, parintele are dreptate
7
16

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516