REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
17.4° Constanța Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

IPS Teodosie DESFIINȚEAZĂ testele de salivă din ȘCOLI: „Copiii se simt AGRESAȚI“ Video

IPS Teodosie DESFIINȚEAZĂ testele de salivă din ȘCOLI: „Copiii se simt AGRESAȚI“ Video

Replica API 10 decembrie 2021 | 10:16 2492

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, consideră că elevii se simt "agresaţi" de procedura pentru depistarea COVID prin testele de salivă şi crede că medicii trebuie să găsească o altă modalitate de depistare a bolii, care nu îi "agreseze" pe copii, anunță news.ro, citat de stiripesurse.ro.

IPS Teodosie

Arhiepiscopul Tomisului a fost întrebat, joi, în cadrul emisiunii Dialog duhovnicesc de la Radio Dobrogea, dacă este o "lepădare de Hristos" în cazul în care copilul este împărtăşit duminica, iar luni face testul de salivă pentru depistarea COVID.

"Acolo e un test pentru sănătatea copilului, cum să fie lepădare? Nu este lepădare. Vedem cine este bolnav, cine este sănătos. Mulţi părinţi au îndoială şi pe mine mă întreabă. Trebuie mai multă prudenţă, copiii se simt agresaţi de această procedură foarte categorică. Trebuie să găsească o modalitate mai clară. Ştim că temperatura este un semn dacă ai sau nu ai. Medicii trebuie să găsească ceva care nu îi agresează pe copii. Unde mergeam într-o instituţie acum ne trebuie vaccin sau testul PCR. Dar aşa ne testau, puneau termometrul să vadă ce temperatură avem”, a afirmat Arhiepiscopul Tomisului.

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din analiza imagini.Is nemultumit peste poate nu mai merge spalatul celor drepti in garaj si nici slugile mi nu prea mai asculta.Saracesc si voua chiar nu va pasa.Acu inocenti habovnici v or da iama la pangar sa cumpere diverse.Sa fie incasari sa fiiie.
1
0
si mult kkt pt zdreantz4 de Teodosie
1
0
Daa asa se simt.Oare cum se simt acei copi cind vad pe gardurile bisericilor hai ha sa muriti cu firma mea.Benere sint pe toooate gardurile bisericilor.Platitoare de taxe binenteles.
2
0
Copii se simt agresati.Ialingitmatale
3
0
spagar idiot!
5
1
Eu cred ca el ar vrea sa agreseze niste copii
8
1
Daca taceai, filozof ramaneai!
3
1
dar cand preotii baga pl in gura la baietei este bine nu
5
2
Hai, sictir, de primitivul dracului!
14
6
Noi ne simtim agresati de prezenta lui!
19
7
Cine-ti permite sa vorbesti in numele copiilor?
22
7
da tu un manual de religie ai deschis vreodata sa vezi ce atrocitati sunt scrise acolo? crime decapitari taieri de membre si altele. alea nu ii agreseaza?
19
7
asa e, eu m-am pisat in test si a iesit pozitiv!!
3
17
10000 euro parohia, ai?! Bagabontule!
30
6
Pentru escrocwl,agent rus,nu exista legi?
24
9
Acest personaj sinistru trebuie impuscat cat mai repede!
22
16
Cu caldura, Episoadele Sfanta Elefteria 1, 2, 3 si 4 de pe utub
3
7
Mai oameni buni, nu va mai juitati in gura pacatosului, ca a astuia nu graieste adevar. O sa ajungeti complicii anti vaccinistilor si o sa va aresteze astia si pe voi. Lasati-l pe fericitul asta sa macine in biserica, nu-l mai dati la ziar.
34
17

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303