REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

ÎPS Teodosie, despre fructele de mare: „Sunt gângănii. Cum să fie fructe, dacă mișcă?“ Video

ÎPS Teodosie, despre fructele de mare: „Sunt gângănii. Cum să fie fructe, dacă mișcă?“ Video

Andreea VREJOIU 27 februarie 2023 | 00:00 9226

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a criticat consumul de fructe de mare în post, considerându-le „gângănii“. Înaltpreasfinţia sa a dat sfaturi și învățături pentru credincioși în pragul Postului Mare al Paștilor, care începe luni, 27 februarie a.c., fiind vorba despre 40 de zile de post până la sărbătoarea Învierii Domnului, pe care ortodocșii o celebrează în duminica de 16 aprilie.

iPS Teodosie, despre fructele de mare: „Sunt ganganii. Cum sa fie fructe, daca misca?“ VideoÎPS Teodosie

,,De câte ori este dezlegare în Postul Mare la brânză și la ouă? Niciodată! Dar la pește este, la Buna Vestire și la Intrarea în Ierusalim. În Postul Crăciunului, de atâtea ori este dezlegare la pește, după intrarea în biserică este dezlegare la pește sâmbăta și duminica și la sărbătorile mari, până la 20 decembrie, de Sfântul Ignatie.

Unii le mănâncă de mare plăcere, eu nu pot de jenă, nici cu ochii, nu pot. Nu prea-s de acord cu gângăniile, așa-numitele fructe de mare. E o păcăleală cu aceste fructe de mare. Care sunt animale, cum să fie fructe dacă mișcă? Care adună toxine... Este o șmecherie pe care o folosesc mulți. Unii le mănâncă de mare plăcere, eu nu pot de jenă, nici cu ochii, nu le pot…”, a spus ÎPS Teodosie.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da da misca cum miști tu in sti tu ce.Esti minunat cînd o lasi pă toata in tine.Ii adevarat la oral si carențe.Dar cum spuneai ai sa inveti
1
1
Penisul da da el ii fruct de mare oare. Zic ca uni nu se mai satură
1
1
Da da da Daca ar fi fost penisuri decalotatus era mai ok Oral anal rezolvam Asa ginganu mici astea Deci sa avem la mai mare la mai gros
1
1
Da da da. t****i sint exact ca cel pe care îl vezi dumneata dimineata in oglinda. Exact.
1
1
ganganie esti tu, popa p***t
1
2
Dar dezlegare la fwtwt in cwr intre popi este legala ,tu vorbesti de smecherii excrocule care ai facut Pastele Si alte sarbatori de cate ori ai vrut tu ,pana ti-ai facut suma
5
2
Bărbos partz, nu mănânci fructe.. Dar s**i, mielul! Copii cruzi, halesti cu polonicul, plus fructe tip banană de carne la rozeta!
3
1
o cam swgi bogat mwistule !!!
2
1
Handicapatuleeee !!!
5
1
Tovarase securist comunist deghizat in preot,ti-ai cerut cumva scuze pentru declaratia:"Domnul Putin este un om bun care a construit multe biserici in Rusia",pana nu itzi ceri scuze si retractezi declaratia asta adusa la adresa unui criminal care in untimele declaratii ale sale a amenintat lumea cu folosirea armei nucleare,adica cu distrugete planetei pamant,tot ce spui matale este egal cu zero.
7
5
Adica te pricepi si la patriotism acum da lovesti intr-un reprezentant al BOR ( bun ,rau nu am eu caderea sa il judec) uitand ca Biserica Ortodoxa r*mână e stalpul acestei tari din vremuri străvechi. Cum ti-am spus sa fi pregatit cu cash de la tine sau de la cine re pune sa postezi tampenii in diverse puncte cheie de interes pentru r*mâni. Hai noapte buna
1
7
Cu alte cuvinte, tu esti mult prea S L A B pregatit pentru a fi un troll "de calibru". Tu esti doar un admirator al "eurasiaticilor", nimic mai mult. Ma bucur ca am stabilit asta. Am lucruri mai importante de facut acum si ma indrept rapid catre ele. Bun, pr0st, frumos, urat, tot roman ramai. Iar noi iubim Romania si pe aproapele nostru. Astfel nu avem motive de suparare. O seara placuta iti doresc. Sper sa nu ne mai intalnim!
8
1
Da, pai e chiar amuzant ca ai raspuns "Romania". M-as fi asteptat sa gresesti. Pentru ca BASARABIA este pamant romanesc. Atat actuala Moldova, dar si separatistii din tinutul imaginar Transnistria sunt de fapt "separatisti" ai Romaniei pe care i-au "separat" invadatorii rusi, respectiv URSS, de catre "tara mama", adica ROMANIA MARE. Felicitari, ai raspuns corect! ROMANIA! Sus inima, romani!
9
1
E ok in Romania pt.mine,stai pe aproape ca legea cu peivire la postarile in on line care aduc grave prejudici persoanelor,institutiilor,ordine sociala etc. exista.Si daca o cauti continuu o si gasesti la un moment dat. Chiar crezi ca postarile tale semidocte si hastagiste sunt ok?Ia sa vad si asa zisa ta cultura si in domeniul juridic
0
4
In care instanta? Din Romania, din Moldova sau din Transnistria? Trebuie sa stabilim asta in prima instanta.
10
3
Postezi tu cu alte nume ( acum esti crestin ...,nu mai esi proful de istorie/de serviciu etc.?) Vezi cu I.P.-ul ce faci ca nu te vad bine in instanță
1
5
Ca drept dovada ca sunteti extrem de PR0ST pregatiti, voi trolilor rusi confirmati ca toate argumentele din comentariile de mai jos sunt corecte si ati venit sa-l aparati pe putinistul Teodosie "M.a.c.h.e" Petrescu care a fost oficial demascat ca fiind colaborator si turnator la securitatea stalinisto-comunisto-ceausista. De ce ar comenta trolii rusi pentru a-l apara pe un banal popa pr0stul din Romania, daca el nu ar fi "agent rus" in Romania? Oare de ce? Raspunsul e in intrebare. O seara buna va doresc!
12
1
Cum te pricepi tu la toate si la politica, religie ,doar pastilele nu le iei si postezi ca boul km.de prostii,ca ce zici in capul tau e p***t romanul si pune botul la manipularile tale idioate....
2
6
Stim foarte bine ca religia prosteste dar acest jeg de popa nu conteneste sa uimeasca cu sarlatania si nesimtirea care-l caracterizeaza! Mai rau este ca sunt o gramada de oi prroaste care pun botul la ce debiteaza debilul acesta!
5
5
Trolule, vezi ca toata treaba asta cu "pastilele" are origini din Moldova. In Moldova exista o miscare rusofila a "dodonistilor" care sustin tinutul imaginar al separatisitlor, pseudo-Transnistria si imprastie propaganda anti-americani si anti-occidentali sau "globalisti". Aceasta "Pastila de dezinformare" nu functioneaza in Romania. Degeaba incerci, iti pierzi timpul. Esti unul dintre cei mai PR0ST pregatiti troli rusi pe care i-am intalnit. Sincer! Oricum, te-ai deconspirat cu mult timp inainte. Ai o problema grava, iar in termeni medicali, tu prezinti fix defectele pe care le ai. Tu esti cel care necesita tratament psihologic. Sindromul de care suferi tu, trolul dodonist, este SINDROMUL STOCKHOL. Te rog, nu te supara. Nu este vina ta... Asa te-ai nascut. Ma bucur ca am lamurit! Sa ai o seara frumoasa!
14
3
Iar nu ai luat pastilele trolule?
0
3
Asta are inițialele lui IPS ?
0
1
Nu-i adevarat! A folosit termenul "ganganii" pentru a "da de inteles" ca este ceva gresit cu consumul de insecte si "noua moda" cu subiectele despre comertul si consumul de insecte in Romania. Si apoi a adus si argumente prin care incearca sa sublinieze ca vai ce scarbos este sa mananci gandaci. Manipulare in stilul STALINIST, fix ca in Rusia. Normal ca "fructe de mare" se refera la cu totul altceva. Nu puteau spune "legume de mare", nu-i asa? Cand spui fructe, spui "bunatati". Pe undeva pe acolo se invarte si expresia "fructe de mare". Cand spui "fructul unui copac sau plante" spui fructul precum un produs. Nu spui "leguma unui copac sau a unei plante". Practic, la asta se refera si fructele de mare, la produse obtinute din mediuc acvatic. Nimic mai mult! Teodosie nu este pr0st. E destul de "cititi" numai ca este RAU INTENTIONAT si un mare impostor. Un propagandist folosit de Moscova in interes politic si geopolitic. Argumente gasesti destul in comentariile de mai jos. Nu uitati ca s-a dovedit oficial (cu acte) ca Teodosie "M.a.c.h.e" Petrescu a fost colaborator al securitatii satanisto-comuniste a lui Ceausescu care a comis, printre alte nenorociri si EXPERIMENTUL PITESTI. Imaginati-va ca a existat CEL PUTIN 1 individ, care a sfarsit in EXPERIMENTUL PITESTI "in chinuri groaznice", dupa ce a fost "turnat" de catre Teodosie la securitatea ceausista. Teodosie A FOST si inca ESTE parte din PROBLEMA Romaniei. Iar PROBLEMA ROMANIEI se refera la incercarea invadatorilor rusi de a rusifica Romania din 1945, dar mai ales din 1958 pana in prezent, respectiv 1989 pana in prezent prin "agenti rusi" plantati in BOR, in impostori care se dau drept "fete bisercesti" dar si prin FSN care s-a transformat in PSD si in curand va urma PSD+AUR+SOS (plus BOR ca satelit, ca instrument de manipulare in interes politic). BOR a fost alaturi de PSD de la inceput pana in prezent. FARA PSD nu mai exista BOR, fara BOR nu mai exista PSD. Exista alte interese la mijloc. Daca "se face curatenie" in BOR si sunt eliminati agentii rusi, PSD pierde "ciolanul", la fel Moscova pierde "parghiile" din BOR si nu mai poate folosi pseudo-ortodoxia pe post instrument de propaganda. E atat de simplu. Mai greu e faptul ca analfabetii functionali nu pot intelege. Iar ROMANIA e plina de analfabeti functionali cu drept de vot, din pacate... Ar fi o idee mareata ca analfabetii functionali sa nu detina drept de vot. Nu credeti?
18
2
Daca mananci vanat , carne de mistret , insemna ca mananci fructe de padure ? Asta cu fructele de mare este o mare idiotenie , chiar nu stiu cine a inventat termenul asta !?
5
7
Nu-l vad pe Teodosie sa organizeze proteste pentru pace. Nu-l vad pe Teodosie sa iasa cu credinciosii sa se roage pentru ca satanistul Putin sa opreasca razboiul. Sunt sigur ca la eveniment se vor alatura foarte multi refugiati ucraineni, iar asta ar fi un "mesaj" pentru romani care vor veni in numar mult mai mare. Un astfel de eveniment ar strange mult mai multi oameni decat "traditiile" seci precum spectacolele primitive de Boboteaza tinute de Teodosie. Teodosie are nevoie sa PUNA IN APLICARE "invataturile" si Voia Domnului. Teodosie nu are nevoie sa ne recite din Biblie, caci putem si noi sa citim. Teodosie trebuie sa ne arate ca prin el face Dumnezeu LUCRAREA. Hai, Teodosie! Organizeaza un astfel de eveniment si vom vedea cati oameni vor veni. De ce NU? Pentru ca daca faci asta, Putin se va simti ATACAT si TRADAT de tine? Daca faci asta, George Simion si AUR va pierde acei AURolaci si SOSocisti care vor ca Romania sa iasa din UE si NATO si sa "infrateasca la rasarit cu Rusia putinista pe criterii religioase". Dar tu, Teodosie, dar si George Simion si SOSoaca cu rusofilii lor si idiotii utili ai partidelor, voi CALCATI PESTE CADAVRELE ortodocsilor sau pur si simplu oamenilor nevinovati din gen0cidul pe care il face Rusia in Ucraina. Toate astea pentru ce? Pentru refacerea "Romaniei MARI" pentru recuperarea BASARABIEI oferite de Satana Putin in schimbul scoaterii Romaniei din NATO? Este ISPITA SUPREMA, este caderea in pacat si vanzarea sufletelor romanilor catre Satana Putin pentru ce? Pentru "putin mai mult pamant"? Este fix precum Satana L-a ispitit pe Iisus sa transforme piatra in paine, in desert si sa o manance. Credeti ca Lui Iisus nu ii era foame? Credeti ca eu nu vreau ROMANIA MARE? Dar cu ce "pret" se face ROMANIA MARE cu acest "cadou" oferit de SATANA in carne si oase Putin? Cu ce "pret" primim acest cadou, anume BASARABIA? Spune-ne, Teodosie? De partea cui esti tu, Teodosie? De partea SATANEI DIN MOSCOVA? Sau de partea mea si a Lui Iisus in lumea libera din UE, NATO si oricare alt loc de pe Pamant? Cu noi este Dumnezeu, cu voi cine? Voi aveti "forta nucleara" care va apara, precum rusii si chinezii? Nu-i nimic! DE VOI ne va apara Iisus in VREMURILE DIN URMA. Alte intrebari, Teodosie "M.a.c.h.e" Petrescu? Cine voia cui o face?
20
3
Ioan Botezatorul s-a autoizolat de lume, facand VOIA DOMNULUI. El nu mai accepta mancare din partea celorlalti, a dus o viata modesta si a consumat doar lacuste, miere salbatica si apa. Asta nu l-a oprit sa faca Voia Domnului, asta nu l-a impiedicat cu nimic in misiunea sa. Aproximativ 2000 de ani mai tarziu, un FARISEU precum cei care au CERUT, efectiv, rastignirea lui Iisus. Acest fariseu contemporan Teodosie "M.a.c.h.e" Petrescu face "Voia Satanei in carne si oase din Moscova", din "Imperiul Raului" care a fost URSS si care a ramas pe butuci prin mirajul actual al Federatiei Ruse. Acesti fariseul Teodosie care este MILIONAR IN EURO si a devenit mai nou "influencer" in mediul online. Acest fariseu Teodosie care VINDE apa sfintita fix de Boboteaza si face comert in Casa Domnului cu oricare ocazie. Acest fariseu Teodosie este un "profet mincinos", un impostor care face comert in Casa Domnului fix ceea ce l-a infuriat pe Iisus in foarte putinele dati in care aflam despre Iisus ca fiind furios. Anume momentul acela cand nemernicii si fariseii faceau comert in TEMPLUL SFANT. Ei bine, fix asta fac "pomohacii" lui Teodosie in prezent. FIX LA FEL!!! Fix cum pe Iisus l-au catalogat altfel, acei farisei, pentru ca nu "se supunea" religiei pe care o "predau eu" fix la fel se intampla si acum daca eu nu "ma inchin" la circul pe care il face BOR. BOR care a fost si sunt indicii ca inca mai este folosit de Moscova cu scop politic si geopolitic in ideea de a promova "INTERESELE RUSIEI" in ROMANIA. Concluzie? Este important ca Ioan Botezatorul consuma doar insecte si miere salbatica, practic tot provenita din isecte, ceea nu este deloc diferit de pudra proteica sau faina din insecte, din greieri sau colorantul alimentar obtinut din insecte si alte detalii de genul? Este imbortant? DIAVOLUL SE ASCUNDE IN DETALII. Mare atentie la acest impostor Teodosie "M.a.c.h.e" Petrescu. Tu, Teodosie, nu esti CU NIMIC mai presus decat mine care sunt om simplu credincios, mai mult sau mai putin pacatos. Tu nu esti mai inalt sau mult prea inalt, mult prea bun, mult prea sfintit, mult mai prea putin sfintit si alte rahaturi d-astea. Terminati cu "satanismul" asta pe care il numiti fanatism religios. Voi faceti fix opusul la ceea ce inseamna VOIA DOMNULUI. Dumnezeu nu tine cont de limba, de religie, de granite etc. VOIA DOMNULUI e una singura, indiferent ca voi il numiti Dumnezeu, Iisus, Allah sau alte denumiri. Indiferent ce tampenii promoveaza religile voastre, adevarul este undeva "la mijloc". Deci toate religiile sunt MINCINOASE! ABSOLUT TOATE RELIGIILE SUNT MINCIONASE! Nu exista una perfecta. Dar daca iei din fiecare religie doar PARTEA BUNA, abia atunci ajungi la VOIA DOMNULUI. In concluzie, atat Teodosie, dar si lacheii sai si impostorii care folosesc ortodoxia in interes personal sau politic precum rusofilii din AUR si SOS in ideea de a scoate Romania din UE si NATO, prim pacalirea poporului roman sa voteze in 2024 (sau mai devreme, in caz de anticipate), deci sa pacaleasca romanii sa voteze AUR, sau viitoarea alianta pro-rusa PSD-AUR-SOS, acesti indivizi sunt impostori si fac lucrarea Satanei din Moscova, care este in persoana lui Putin printre noi, deci SATANA IN CARNE SI OASE. Antihristul Putin, impreuna cu colegul sau fost spion si asasin KGB pseudo-patriarh Kiril al Moscovei, acesti satanisti fac LUCRAREA SATANEI si ei cer oamenilor simpli care au fost creati dupa chipul si asemanarea Lui Dumnezeu, sa se "inchine" "tsarului" Rusiei si al Noului URSS care se vrea refacut (Imperiul Raului). Deci, Satana in carne si oase Putin a declarat ca el si rusii sai vor merge in RAI ca niste martiri, iar noi restul vom merge in IAD, caci refuzam "sa ne inchinam" la antihristul din Moscova care vrea sa-si faca "IMPERIU RUS" pe Pamant prin refacerea URSS. Va suna cunoscut? Antihrism in forma clara. Nici macar nu au avut decenta sa spuna ca ne trimit la JUDECATA DE APOI pe noi ce care refuzam sa "ne inchinam" la antihristul din Rusia si sa luam semnele Fiarei (steaua rosie ruseasca - pentagrama). El ne ameninta ca daca vrea, porneste razboiul nuclear, sau mai clar, daca refuzam sa facem "voia Satanei", daca refuzam sa lasam Rusia sa mute granitele pana unde doreste in ideea de a-si face "IMPERIU SATANIST", atunci nu va avea de ales decat sa ne atace nuclear si sa primeasca raspuns nuclear si sa distruga intreaga planeta in APOCALIPSA NUCLEARA (BIBLICA). Cu alte cuvinte, Satana in carne si oase Putin se crede "IISUS CARE A VENIT A DOUA OARA SA NE SALVEZE DIN FATA RAULUI". Putin se crede "salvatorul omenirii", al ortodoxiei, al Lumii. Dar in realitate, el este exact opusul. El este intruchiparea SATANEI!!! Iisus daca va veni pentru a 2-a oara sa ne salveze, sau daca este deja printre noi, va veni pentru a-l opri pe Satana Putin sa NU porneasca razboiul nuclear. De altfel, eu sunt de parere ca daca intreaga lumea occidentala ar organiza "proteste" in care sute de mii, milioane de oameni sa se roage la Iisus si va fi totul televizat, aveti CUVANTUL MEU ca poporul rus va iesi in strada, in genunchi si va incepe sa se roage la Iisus. Aveti CUVANTUL MEU, ca razboiul va incetat. ATAT DE SIMPLU ESTE. Putin si "colegii sai satanisti din Kremlin" dar si soldatii rusi NU VOR AVEA CUM SA OPREASCA manifestarile de pace ale poporului rus, daca el pur si simplu iese cu milioanele de rusi, se pune in genunchi si se roaga la Dumnezeu, in timp ce totul este televeziat. Nu poate! El si-a "cladit aceasta imagine" folosind religia ortodoxa pe post de instrument politic si geopolitc. Asta este SABIA pe care a ridicat-o Putin si cu SABIA asta poate fi invins. Asta trebuie sa faca omenirea. Din pacate NIMENI NU SPUNE ASTA si nimeni nu face asta. Eu sunt extrem de pacatos, sufletul meu este ciuruit de pacat. Dar nu mi-am vandut sufletul si nu-l voi vinde. Stiu ca AM DREPTATE PRIN CE AFIRM AICI. Eu vorbesc ca un om care vrea sa faca VOIA DOMNULUi desi sunt pacatos ca oricare altul, deoarece pentru asta exista JUDECATA DE APOI, dar Teodosie ce zice? Se crede deja sfant? Se "viseaza" deja in Imparatia Cerurilor? Ma credeti pe mine sau pe Teodosie? Atunci, daca ma credeti pe mine, ce anume faceti ca sa-l opriti pe Teodosie? Ati facut ceva? I-ati reprosat cu ceva? Va dau un sfat. Nimeni sa nu mai mearga la evenimentele religioase organizate de el. Nu va mai duceti la "sarbatoarea" lui de Boboteaza. Dati-i un mesaj! Intorceti-l pe Teodosie pe calea cea buna! Abia atunci cand Teodosie se va lepada de Satana in carne si oase, abia atunci cand Teodosie va condamna tot ce face SATANA PUTIN, abia atunci cand TEODOSIE V-A RECUNOASTE CA S-A IMPLICAT IN POLITICA DIN ROMANIA CU PSD, cu AUR si SOS. Abia atunci Teodosie va fi pe calea cea buna. Pana atunci, Teodosie ramane un impostor, un satanist la fel de rau precum Putin. LA FEL ca Putin!!! Va rog, trimiteti-i acest mesaj lui Teodosie. Vreau sa-l doara adevarul! Vreau sa-l schimb in bine. El stie ca am dreptate. Important e sa afle asta. Daca l-ar afla de la mine, eu as sfarsi precum Iisus, dar nu pot, din pacate, sa merg in GURA FIAREI precum un mielusel, caci eu nu am sufletul curat precum Iisus. Numai cei ca Iisus pot privi satanistii in ochi si sa-i sperie. Eu sunt doar un pion, nu pot schimba nimic, din pacate. V-am scris mai sus solutia de pace. "Proteste" globale in genunchi si rugaciuni. Cand poporul rus va vedea asta si va incerca sa faca la fel. Atunci SATANA DIN CONDUCEREA RUSIEI va intelege ca "e timpul". Isi va arata adevarata fata a Satanei. Va face macel in Rusia, poate chiar va ataca nuclear si va incepe apocalipsa nucleara. Dar asta insemna ca Iisus va veni pentru a doua oara. Asta inseamna ca VIATA pe Pamant se va termina in urma razboiului nuclear. Dar Satana Putin va fi invins DEFINTIV. Iisus va veni a doua oara, iar noi vom avea o LUME NOUA, precum s-a intamplat dupa rastignirea lui Iisus. Altfel, oricare altul ar fi deznodamantul acestu razboi, probabil ca se va ajunge intr-o buna zi la pace. Va fi un invingator si un pierzator. Dar lupta intre bine si rau se va duce la infinitv. Asta este problema, caci noi nu avem curajul sa iesim in strada cu milioanele sa ne rugam la Dumnezeu sa-l opreasca pe Satana Putin. Nici macar eu, caci ma tem de moarte si de "adevarata fata a lui Satana Putin"... din pacate frica, teama de moarte e mai mare decat credinta in Dumnezeu la nivel global... Suntem departe de astfel de "proteste" de pace prin rugaciune. Departe rau! Si pentru asta se face vinovat TEODOSIE si buna parte din BOR. Nu eu si comentairile mele, ci ei sunt cei vinovati! Fariseii astia impostori sunt vinovati!
29
5
Intrebati-l voi, deoarece acest fariseu turnator la ceausisti ar cere si rastignirea mea, daca l-as intreaba. M-ar pune pe "BLACKLIST" precum putinistii lui Satana Putin ala "deloc n.e.g.r.u cum il vede UMEA". Multumesc! O zi buna!
24
3
Am si eu o intrebare pentru turnatorul la fosta securitate ceausista, TEODOSIE "M.a.c.h.e" PETRESCU, in ideea ca poate citeste aici: Dar Ioan Botezatorul ce manca "de post"? Ce manca Ioan Botezatorul in afara de LACUSTE si miere salbatica? De baut, stiu ca bea doar apa, dar de mancat? Tinea post n***u? Manca doar miere salbatica? Lacustele NU SUNT DE POST SAU SUNT? Ca eu nu mai inteleg. Astept un raspuns de la fanaticii religiosi care face "voia FARISEILOR", ci nu VOIA DOMNULUI. Ei "se inchina" la fariseii care au cerut rastignirea lui Iisus... Astept un raspuns si de la muritorul "prea inaltul", "prea bunul", prea autointitulatul "fara de pacat" turnator la satanistii stalinisto-ceausisti ai lui Ceasca, anume Teodosie M.a.c.h.e Petrescu. Pe cand si un raspuns? Ma ajuta cineva? Intrebati-l, va rog! O zi buna!
24
3
bagati in voi toate rahaturile, mai ales muierile-s moarte dupa ele. Dupa aia se duc la biserica sa marturiseasca muia luata intre doua portii de scoici. Sa nu te ia dracii ?
10
12
Talharul purtator de rochie a devenit si nutritionist?
18
4
nu pot sa cred, sunt de acord cu IPS
9
8
dar cand furi nu ti-e jena, -te-n gura de talhar neimpozitat peddofil
19
7
Și cariciul cand îl s**i zici ca e delicatesa și misca ba Teodosie.tu știi cel mai bine
16
10
Trebuia sa vina berbecul asta sa spuna, ca sa priceapa tot prostul care-i treaba cu fructele de mare?
15
7
O gutuie cu la mooie de la ips...succesuri !
6
15
ar trebui sa i se scoata gangania din cap si anume la poarta alba.
17
9
daca iti este jena este treaba ta. dieta mediteraniana are si multe fructe de mare. se zice ca este cea mai sanatoasa din lume.
19
7
Pentru tine au niște fructe de Poarta Alba
20
6
intrii in camarile lui m**e Spagoveanu, te inchini, mai ceva ca la icoana Maicii Domnului! Uite cine a ajuns profesorul unora, bleah!
17
6
Va uitati in gura clopotarului asta spagar ?
32
8
dar tu de ce mananci sa ceva ?? la pomana la moldovan asta ai cerut
23
7
Ăsta este idolul pramatiilor de makidoni.
30
12
Înseamnă că n-ar trebui nici miere de albine să consumăm
34
9
Sunt de acord cu moșul !
20
25
satana dracului. Hotule derbedeu mwist !!!
26
22

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677