REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

ÎPS Teodosie, despre războiul din Israel: 'Voi sta în genunchi şi la noapte şi voi face rugăciuni de pace'. Video

ÎPS Teodosie, despre războiul din Israel: 'Voi sta în genunchi şi la noapte şi voi face rugăciuni de pace'. Video

Mirela PASCAL 15 octombrie 2023 | 00:00 3541

ÎPS Teodosie afirmă că uneori porneşte câte un război parcă din senin, “din dorinţa de răzbunare a unor oameni însetaţi de sânge”. El a făcut un îndemn la rugăciune pentru toţi oamenii, “de toate neamurile şi de toate credinţele”.

iPS Teodosie, despre razboiul din Israel: 'Voi sta in genunchi si la noapte si voi face rugaciuni de pace'. Video

Războiul este ceva ce poate fi mai urât, mai negru, de nedorit. Uneori porneşte câte un război, parcă din senin, din dorinţa de răzbunare a unor oameni însetaţi de sânge. Trebuie să ne rugăm ca toţi cei care doresc răzbunări sau să facă măcel fără o raţiune să primească raze de lumină că numai Dumnezeu ne poate ajuta în aceste situaţii grele. Toate alianţele nu se pot face într-o clipă, într-o clipă doar Dumnezeu ne poate ajuta. De aceea, ne vom ruga intens şi eu voi sta în genunchi şi la noapte şi voi face rugăciuni de pace şi iată nădăjduim că Dumnezeu nu ne va lăsa. Ne rugăm pentru toţi oameni, de toate neamurile şi de toate credinţele pentru că aproape nostru este orice om şi viaţa fiecăruia dintre semenii noştri trebuie să o protejăm”, a afirmat ÎPS Teodosie. 

Teodosie: Voi avea la noapte şi moliftele Sfântului Vasile şi rugăciuni pentru pace ca Dumnezeu să îşi facă milă de toate neamurile şi mai ales la Locurile Sfinte

El a adăugat că războiul porneşte din instinct, din dorinţa de răzbunare. “Nădăjduim în mila şi ajutorul lui Dumnezeu pentru că oamenii greu pot să înţeleagă aceste lucruri grele. Războiul nu are raţiune, războiul porneşte din instinct, din mânie, din dorinţa de răzbunare de multe ori. Sigur, au fost şi războaie de apărare, a gliei, a credinţei, a neamului, dar iată sunt războaie neaşteptate pentru că cel viclean caută să învrăjbească oamenii. De acolo este cauza războiului, de la cel viclean. De aceea, noi rugăm pe Dumnezeu să îl învingă pe cel viclean şi să oprească războiul. Voi avea la noapte şi moliftele Sfântului Vasile şi rugăciuni pentru pace ca Dumnezeu să îşi facă milă de toate neamurile şi mai ales la Locurile Sfinte să avem acces să mergem mai departe, că de acolo ne vine lumina, adevărul şi puterea credinţei”, a mai transmis Arhiepiscopul Tomisului.

Video:

El a avut un mesaj şi pentru conducători. “Cei care ne conduc să transmită aceleaşi mesaje de pace, să se roage şi ei cu noi, slujitorii Bisericii, să dea semnal cu raze de lumină omologilor săi din toate ţările şi să se facă lumină pentru că dacă este lumină este şi pace. De aceea, nădăjduim că rugăciunile tuturor şi dorinţa şi gândurile frumoase ale tuturor, ale slujitorilor şi ale cârmuitorilor şi ale tuturor credincioşilor vor aduce raze de milostivire şi de dragoste a lui Dumnezeu care vor birui tot răul şi tot întunericul şi cruzimea războiului care s-a pornit”, a mai declarat Arhiepiscopul Tomisului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Draga domnule Behăit te vei ruga spui ve i sta im genunchi. Poate sa faci asta si pt ca firmele funerare pe care le obladuiesti sa aiba activitate.Nu de alta dar oameni au început să trăiască cu nesimțire.Si peste asta facetile contract de munca acelor inocenți. Zic doar controalele or sa iasa minunat k toata lumea Maniinca stiti asta Luamiaimatuingura
1
0
cu boocile in sus, c-asa ii place preadositului.
9
0
IPS trebuie Imbracat intr-un sac vechi, suit pe un magar si gonit spre Palestina, sa vedem daca mai pune botul cineva la mizeriile lui.
16
0
Ti-as spune eu ce sa faci stand in genunchi...
15
0
Calm SERGIU, suntem toti din acelasi aluat ca IPS, el este nenorocit cu noi si noi la fel cu el....lasam la o parte faptul ca este pedofil, homosexual, ipocrit, hot si impostor. Credinta este in suflet SI NU IN GUNOAIELE manipulatoare BOR
19
0
Va n fura se jeguri umane. Cum puteti ma sa scrieti asemenea mizerii? Din ce sange stricat va trageti ma?
3
17
Un mare jeg Cume toată religia.
8
4
Strigoi nenorociti, cand ii s*ugeam cardanul lui IPS voi nici nu erati nascuti, satanistilor. Faceam roata in c*urul gol in grup si voi de-abia invatati sa mergeti!
17
3
Au aparut strigoii in comentarii.cititi mai jos sa i recunoasteti. Huo mortilor vii. Traiti degeaba pe pamant.
1
15
Ba tot din cauza religiei. A început că vor ortodoxsti sunteți prea jeguri sa țineți. Lumea
2
8
T*o dracu este învățat să stea în genunchi, dar nu să se roage, stă ca să-l rezolve alți doi homari de-ai lui, unu îl arde în guriță și celălalt în funduleț!
12
2
Cata mandrie sa ai ca barbat sa te imbraci in rochie si sa convingi idiooti sa se supuna tie, natie de idiioti
18
2
Ce rochie urata are, ce naiba, nu are bani de rochii Zara?!?
18
1
Oare IPS are iubit? Intreb pentru un prieten din asociatia Homalai si Popalai fara frontiere.
18
2
Doamne cat de frumos este IPS cu rochie si coronita, iti vine sa-l mananci. Sunt curios cum i-ar sta in costum de baie tanga si ruj roz, papusa ce mai.
19
3
MINCIUNI ORDINARE !!! PEDERASTUL PEDOFIL KGB-ist, teoDOSie, sta in genunchi doar ca sa su.ga pu.lile !!! teoDOSnicul a spus ca " putin este un ctitor " desi UCIDE SUTE DE MII DE CIVILI in UCRAINA si DISTRUGE BISERICI, SCOLI, SPITALE, GRADINITE !!! Acum vrea sa PROSTEASCA lumea ca se roaga pentru israelienii, pe care STAPANUL sau SATAN putin, ii vrea EXTERMINATI !!!
10
4
Sta in genunchi sa ia un cocosel in gura.
11
3
Trebuie expulzati de urgenta din toate tarile U.E. inclusiv din Romania in tarile lor de origine absolut toti musulmanii cu potential de radicalizare enorm. Trebuie urcati in avioane si vapoare urgent pana nu e prea tarziu. Deja e cam tarziu! Altfel se va alege praful de tot! Sa-i multumim colaboratoarei lui Putin... MERKEL. Nemtii si austriecii sunt mana in mana cu rusii si vor distruge intreaga Europa asa cum au mai facut-o nazistii. Mars afara cu aceste doua natii de viermi din U.E. si NATO pana nu ne mananca complet din interior! Ideal ar fi sa le urmeze si Ungaria. Atunci chiar o vom duce mai linistiti!
19
0
Despre Putin ce spui crestinule,ca este un invadator in Ukraina sau ca s-a dus acolo sa lupte contra nazistilor Ukraineeni sustinutzi de Uniunea Europeana si S.U.A. ?,cum a spus Putin sustinut de presa lui,lasai pe evrei ca aia ii pun cu botul pe labe pe teroristi HAMAS si fara rugaciunile tale,vorbeste despre terorismul de stat pornit de Rusia contra altui stat independent si care dureaza de un an si jumatate.
14
4
De erau moaștele Sf Paracheva la Constanța, garantat făcea Teodosie o dezlegare și decreta ca sărbătoare legala de cel puțin 2 ori pe an sărbătoarea Sfintei Parascheva, asta ca să se roage oamenii, nu ca să strângă el bani. Dacă s-a putut sa facă el învierea când a vrut de paste, cu Parascheva era doar o joacă.
14
3
Daaaaaaa! Tu prea cinstitul si prea cucernicul, imaculatul și împăciuitorul. Bla, bla, bla... Cine sa iti asculte rugăciunea? Ce este curat în spiritul tău și noi nu stim?
31
7
cu rugaciunile de ploaie ne-am lamurit
29
7
Un diavol !
23
9
trebuia sa zica ceva. Este frustrat ca nu aduna el banii de la moastele paraschevei. Si e suparat tare ca prietenul lui asasinul putin o swge ca el !!!
24
11

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510