REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

ÎPS Teodosie îl apără pe Pandele: Nu trebuie să-și dea demisia

ÎPS Teodosie îl apără pe Pandele: Nu trebuie să-și dea demisia

Andreea VREJOIU 11 iulie 2023 | 10:39 1448

Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, intervine în scandalul azilelor groazei și îi ia apărarea primarului din Voluntari, Florentin Pandele. ÎPS Teodosie susține că „un om nu poate să facă totul” și că pentru asta există „niște subalterni care au responsabilități”, precizând că soțul Gabrielei Firea este „un om care face foarte mult bine”. „Monștrii sunt aceia care și-au bătut joc de bătrâni, nu cei care apar la televizor”, a spus acesta..

 iPS Teodosie il apara pe Pandele: Nu trebuie sa-si dea demisia

ÎPS Teodosie spune că nici ministrul Muncii, Marius Budăi, nu ar trebui să demisioneze. „Un om nu poate să facă totul. Sunt niște subalterni care au responsabilități. Pandele este un om care face foarte mult bine. Vină indirectă poate să aibă, directă nu, este un om care ajută foarte mult. Îl știu de când eram la București și l-am cunoscut. E un om deosebit, la fel ca și soția lui.

Este punctul meu de vedere, în lumina învățăturii și practicii bisericii eu nu mă abat de la disciplina bisericii. Biserica s-a implicat și implică foarte mult, nu ne e indiferentă suferința niciunui om. Cât putem îi ajutăm și îi susținem prin toate demersurile pe care le facem.

Marius Budăi nu cred că trebuie să își dea demisia. El trebuia să fie acolo, trebuie să luăm lucrurile după responsabilitatea directă, nu indirectă”, a declarat ÎPS Teodosie, pentru Euronews România.

„Monștrii sunt aceia care și-au bătut joc de bătrâni, nu cei care apar la televizor”, adaugă Arhiepiscopul Tomisului, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa i-ti iau falca in penis. Si nu uita tocmeste un buldozer si demolează magazia de pe trotuar.Instanta a zis ca trebuie.Exista si o hotărîre in acest sens.
1
0
Cum le știe el pe toate O aluzie la abaterile săvârșite de subalternii lui sa nu îl afecteze pe el, cretinoidul
0
0
Chiar asa.Cine ti a cerut dumitale opinia.Chiar eram la mare impas dacă ne scutesc.Esti chiar asa far de pata sa opinezi dumneata ce si cum,cine ii vinovat si cine nu.Vezi in propria ogradă cele ce se fac.Lasa lucrurile să decurgă normal firesc.Legea ii pt toata lumea.
2
0
Cine plm esti tu de vb ma javra? Cicu mic ca trebuia sa fii arestat de mult! Cacatule...
4
1
Asa asa zile tu draga Teodosie Zi dumneata cum sta cu parandaratu luat pt a trece studenți in ultimul an la Teologie Modest ar fi sa mai lasi maroul adica kitul sa mai maniinci si altele.Ce are Pânzele dacă a gresit sa plece la pușcărie sa se duca.Instanta hotărăște asta nu dumneata. Deci Nucles mo. Stai la parandaraturile dumitale și mai taci dku
4
0
S a gasit cine sa-i apere . Pai nu va este rusine pe cine aparati . A uitat Firea cand acum vreo cativa ani a zisa ce a facut pe catedrala neamului ? S-a maritat vaduva vesela la 6 luni dupa ce a murit sotul ei . Nici macar 1 an nu a asteptat. Halal femeie4 . Mai este pusa si ministrul familiei , Aici trebuia pus un model de om in societate . Cu coloana vertebrala care stie ce este o familie . PSD desteapta=te daca vrei sa castigi . Vezi pe cine numesti >
4
0
nu pe pandele sal ya, so ya pe nevasta sa pi la s patii,k e capra bunaa. bahh
5
0
Are dreptate omul,Pandele nu trebuie sa isi dea demisia ar scapa prea usor,ar trebui sa vina mascati sa il ia cu duba.
5
0
S-a trezit si idiotul sa se bage in seama ca de obicei cu prostii mai mari ca el; pandele este in mod clar unul din marii vinovati si ar trebui inculpat ca si cel din afumati, sefii politiilor locale care faceau controale si multi altii; budai este si el clar vinovat pentru ca stia de mult timp ce se intampla acolo, intre altele in urma sesizarilor mai vechi ale localnicilor catre ministerul muncii si ANPDCA si in loc sa opreasca imediat abuzurile cu multe luni sau ani de zile in urma a interzis accesul crj in azile; poate nu este cazul de inchisoare la toti dar de demisii si cel putin o amenda disciplinara foarte consistenta este clar nevoie pentru ca la noi majoritatea vinovatilor mai mici sau mai mari scapa fara nici o inculpare, pedeapsa cat de mica, o maslina acolo, ceea ce este revoltator
7
0
Așa Teodosie, nu ești tu vinovat pentru alegea oamenilor să te numească arhiepiscop, ți-ai obținut titlurile astea în urma păcatelor du-te în mm de hahaleră care te îmbraci ca un clovn și păcălești oameni în schimburi monetare. O să arzi în I@d și tot neamul tău o să plătească generații care vin o să se nască din păcatele tale. Mormântul tău o să ajungă toaletă publică.
6
0
De ca drak de baga kakatul asta corupt, poponar si spagar in discutia asta ??? Cine l-a intrebat de vorba??? Poate faptul ca-i PSD ist ??? Asta stim deja !!! Poate faptul ca-i contra BOR?? Si asta stim deja !!!! Ceva nou ??
7
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016