REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

IPS Teodosie, o nouă declarație controversată: „Bărbaţii fără barbă sunt ciuntiţi”

IPS Teodosie, o nouă declarație controversată: „Bărbaţii fără barbă sunt ciuntiţi”

Andreea Vlaicu 28 februarie 2024 | 16:56 3624

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a afirmat că bărbatul trebuie să aibă barbă şi a precizat că “bărbaţii fără barbă sunt ciuntiţi”. El a menţionat că orice bărbat ar trebui să poarte barbă, cu atât mai mult slujitorii Bisericii Ortodoxe.

IPS Teodosie, o noua declaratie controversata: „Barbatii fara barba sunt ciuntiti”IPS Teodosie

Arhiepiscopul Tomisului a spus de ce poartă barbă slujitorii Bisericii Ortodoxe.

“Aşa este firesc. Barba este lăsată pentru bărbaţi. Sunt şi excepţii, oameni spâni cărora nu le creşte barba şi sunt trişti unii dintre ei care ar vrea să aibă. Bărbatul trebuie să aibă barbă. Bărbaţii fără barbă sunt ciuntiţi. Orice bărbat ar trebui să poarte barbă, cu atât mai mult slujitorii Bisericii Ortodoxe. Ei trebuie să aibă chipul lui Hristos, care a purtat barbă. Au purtat şi apostolii şi toţi părinţii Bisericii noastre. Barba este un element natural, care ţine de bărbăţie şi cu atât mai mult slujitorii trebuie să poarte această podoabă lăsată de Dumnezeu”, a declarat Arhiepiscopul Tomisului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma ta e ciuntită ca aia te-a făcut n***n și p***t
1
0
La p**a ai barba?
1
0
there's a new generation out there, retards. Si-si lasa barba, cum au vazut la baietii din Seal 6
0
0
carasu cu barba e ma - ta
1
0
Clooney, Reeves, Brad Pitt etc etc - niste nespalati LOL
1
0
George Michael avea barba tunsa...Si ce sexos a fost
2
0
Dar carasul cu barba cum e ?
1
0
Cine vrea, poartă barbă. Cine nu, se bărbierește. Fiecare bărbat e liber să aleagă. Nimic anormal. De la asta și până când apare acest i*******r scelerat și începe să condamne pe bărbieriți și să bage zâzanie între proști, e distanță mare. Este un atentat la libertatea individului, o instigare la conflicte cu conotații religioase, într-o țară în care există legi care garantează liberul arbitru și libertatea religioasă. Cu alte cuvinte, pe ințelesul lui Popa Prostu și a celor ca el, dacă cineva încearcă să mă condamne, că port, sau nu, barbă, pur și simplu, îi stâlcesc mutra.
5
0
doamne ,e sclerozat rau popa asta trebuie caterisit nu merita sa mai stea asa ceva nu se mai poate face sa sebindeparteze lumea de biserica .
5
0
Poate ne scapa sf sinod de hotu nebun si pidosnic.
4
0
Putin nu are barba
3
0
Propun sa-l ceara-n casatorie shosho! Asta macar nu o sa o incoroneze.
4
0
Mai bine ciuntit decat pomohaci cu usturime-n coor!
4
1
Cand credeam ca a epuizat toate bazaconiile, iata ca ne uimeste iar. Oricum, are turma lui pe care o pastoreste golaneste.
6
2
DOAMNE MUYESHTEL!!! AMIN!!
5
1
Spui Teodosie si tragi apa... are handichaphatul ăsta o parte de publicitate ....eram sa zic... szugeami-ar phula ... dar chiar iar place...
6
1
Sa FWT AIN deklaratiile lui PORKOVOSYE IMPUTITEANU !! MULTA MWYE CU KKAT SHPAGOVEANULUI SPURKAT!!!
2
1
Ma murdaresc cu mancarea din lingura de inteligent ce sunt. Nici nu vreau sa stiu cum ar fi daca as avea si barba. Mai ales ca-mi curge scuipat din gura de destept ce sunt.
4
1
Doar femeile nu poarta barba. In afara de ghinonistele carora le creste si mustata. Barbieritii sunt coarde expirate, purtatori ilegali de p enis subdimensionat.
2
5
Stelutele sunt la f.l.o.c.i
4
0
Nici pastilele nu mai au efect!!!
10
0
Mai Theo, mai! Ce vorbesti tu acolo in barba? Te falesti cu barba ta, mai Theo? Cand ii dai limbi preotesei, nu o jeneaza? Sau este si dansa o imputita, precum esti tu, si nu se epileaza acolo jos? Deci, f***i cu f***i, se anuleaza jena... Ia zi, zdruncinatule, cum bine te numea cineva mai jos?
6
1
BRAVO T*o, AȘA SE FCE!
3
1
Daca nu are barba nu poate sa faca dansul popilor, pomohaci nu e pe gustul lui
6
1
Astia care o tot ard cu nespalatu' pe fatza sigur nu stiu sa se spele si nu se spala nicaieri, nu numai pe fatza. Siktir. ba, vedeti ca exista pe lume apa calda, sampon si sapun. Cu par sau fara, Si multe altele de care nu ati auzit inca - prosop cald, parfum, haine curate etc.
5
3
Eminescu avea plete, Creanga avea barba. Hmmmm.....erau de k*t?
2
3
Eu am barba și am purtat o când tata sa dus la cele veșnice dar că sa port barba adică să nu mă spăl pe fata înseamnă că ai o problema.Hai dute n poola mea de zdruncinat din la ba
9
1
Sa te feresti de Omul Span si de Omul Rosh.
6
5
Doar in Comunism barbosii si pletosii erau condamnati cu manie proletara. Comunismul e inca viu prin retardatii de mai jos.
3
8
Să se învețe cu parul
7
0
Barba e un atribut al masculinitatii. Sa nu porti barba poate fi o chestie importanta pe front de razboi, unde e mai greu cu ingrijirea ei. Dar sa ai o varsta si sa nu porti barba = sa te barbieresti - e ca si cum ti-ai pune si tzatze false. Fura curent, dar aici ARE DREPTATE.
4
11
mai exista o tara (afganistan) unde barba este obligatorie.....ba teodosie... ce poooolllaa m,ea ai tu cu barba mea
13
1
Nu va mai pisati pe voi ca incepeti sa comentati aiurea pe net. Exista pampersi
3
5
Bărbații cu barbă sînt împuțiți, că le adună praful și se murdăresc cu mîncarea din lingură. Iar la prostani din ăștia cu crucea le mai tremură și ghioampele și le curge pe barbă.
14
3
Un bărbat care se respecta nu poarta barba nici plete ca toți nespălatii
17
4
Un mare tembel și hot tupeist nu exista ar trebui sa fim toți bărbații poponari ca el
15
1
sa-ti iau barba-n ppwlla.
15
1
Sa ne bagam toate bilele in tine, noi, astia fara barba! Nu, nu , ca asta iti place! E posibil sa ti placa sa ne si k k m pe tine!
12
3
toti cei cu barba sa mi dea o barba in C.OAIE incepind cu teodosul
13
4
Al n***i de bosor*g infec*t acum vr sa am f***i la p**ă
9
1
Nu-i mai puneti ma etnobotanice in cadelnita …
20
1
Ăsta a început să fure curent de mult dar acum e pe scurtcircuit.
24
1
E diliu gagiu.
21
2
Mai bine ciuntiti la barba, decat la p...a ca tine, tapul dracului!!!
20
1
Care mangleste babe idioate. Spuneti de T*o hira cum fura de restu agaricilor.
20
2
PE VREMEA NOASTRA NU EXISTAU MAI T*o APARATE DE RUS, BICURI, TEURI, LAME, TRIMMURI SAU ORICE ALT DISPOZITIVE DE INGRIJIT BARBA SAU DE BARBIERIT, CA SA AI O BARBA ASA CUM O AI TU NECESITA O IGIENA IMPECABILA, PRACTIV TREBUIE SA TE SPELI CEL PUTIN O DATA PE ZI CA SA NU ADAPOSTESTI FEL SI FEL DE MANCARURI DE PESTE ZI PRAF SI ALTE MINUNATII, IA RASPUNDE DUMNEATA LA ACEASTA INTREBARE, CAND TI-AI SPALAT ASA CUM TREBUIE BARBA AIA ? HAI STAI CUMINTE ACOLO NU MAI JIGNI OAMENII CA SUNT CIUNTITI CA TU ESTI SINGURUL IAR CA FAPT DIVERS PUNE MANA PE DEX SI VEZI CE INSEAMNA A FII CIUNTIT DUPA CARE IL POTI FOLOSI IN ALT CONTEXT NICIDECUM ASUPRA BARBATILOR FARA BARBA!
17
1
Teodosie e un circar ieftin ! sa ma pish pe toti aia care il sustin
30
11
asta face din ce in ce mai multe declaratii controverstate ca sa atraga atentia si sa fie dat pe la tv-uri si ziare, practic ii faceti reclama gratis
34
3
Mai jos au comentat doi pisati pe ei
7
37
Spuse satana cu barba...alias patriarhu p...i
32
6
Doamne cata scarba imi provoaca acest individ. El si restul ca el din BOR sunt motivul pentru care nu mai calc in biserica de ani de zile.
39
9

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510