REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.3° Constanța Vin., 6 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6844
21.3° Constanța Vineri, 6 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6844
 

ÎPS Teodosie șochează! „Trebuie să-ţi duci crucea“ - sfatul său pentru o femeie abuzată psihologic de soţ

ÎPS Teodosie șochează! „Trebuie să-ţi duci crucea“ - sfatul său pentru o femeie abuzată psihologic de soţ

A.F. 23 iunie 2024 | 23:05 1210

ÎPS Teodosie a fost întrebat de către o femeie într-o emisiune, la un post de radio, cum se poate vindeca într-o relaţie cu un soţ abuziv. Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie i-a răspuns acesteia că a primit „taina cununiei” și trebuie să îşi „ducă crucea”.

iPS Teodosie socheaza! „Trebuie sa-ti duci crucea“ - sfatul sau pentru o femeie abuzata psihologic de sotÎPS Teodosie

„Soluţia este să nu vă despărţiţi, vindecarea o dă Dumnezeu”, i-a transmis ÎPS Teodosie enoriaşei.

„După mulţi ani de căsătorie s-a întărit convingerea că cel de lângă mine nu are empatie, aş putea spune că am fost abuzată psihologic. Din cauza lipsei de empatie, în momentele de bucurie, el mi-a adus supărare imediată, iar în momentele în care aveam nevoie de sprijinul lui moral, nu m-a susţinut. Există vindecare? Care este soluţia?”, a întrebat enoriașa.

Înalta faţă bisericească îi face recomandări femeii aflate în situaţia de față să „îşi ducă crucea“.

„Poate exista şi vindecare, dar dumneata, care ai primit taina cununiei, trebuie să-ţi duci crucea, să te rogi să suplinească Dumnezeu această lipsă de empatie, pentru că ai un legământ. Soluţia este să nu vă despărţiţi, vindecarea o dă Dumnezeu”, i-a răspuns ÎPS Teodosie femeii.

Arhiepiscopul Tomisului le mai sfătuieşte pe femeile care nu simt nevoia să aibă „relaţii” cu soţii lor să „facă şi după voia soţului”, ca să nu „destrame” căsnicia, pentru că s-au căsătorit, iar „căsătoria este o cruce”.

„Sunt femeie şi sunt căsătorită de doi ani, niciodată nu simt nevoia de a avea relaţii cu soţul meu, iar pe el îl deranjează. Ce putem face pentru a menţine întreagă căsnicia?”, i-a scris o altă enoriașă.

„Ce să faceţi? Să fiţi şi după voia soţului, nu numai după voia dumneavoastră. V-aţi căsătorit, căsătoria este o cruce. De aceea, cununile pe care le-aţi primit pe cap sunt cununi de mucenici, să faceţi şi voia soţului ca să nu destrămaţi căsnicia”, i-a transmis Teodosie credincioasei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are dreptate Si el e penetrat anal si tras de par si pus la oala sa faca mîncare Si el spală si el are grijă de casa.Seara cade răpus de oboseala sa i si satisfacă sotul.Si nu Oricum cu muuult anal si felatie din belsug.Tre sa dea o pilda faina pt inocenți si una pt cel ce ii cotobaie cu rîvnă prin rect prin intestinul gros
1
0
Theodosie saracu traieshte in lumea lui habar nu are el ce inseamna viatza reala dintro familie,pai sfaturile astea ale lui nu le asculta nici nevestele preotzilor in cazul in care protesele sunt batute de"sfintzi"lor sotzi.
0
0
futemas in gura ta PARINTE
1
1
mai du-te dracului de psihopat! crucea sa o duca ma-ta aia p*****a care te-a facut!
5
1
Daca o sugătoare din Cernavodă vrea sa o sugă pentru un peste cu ce va deranjează?.Este obligată să sugă sa își ducă crucea...Peste a vrut peste o să aibă toată viața
1
4
Mai du te dracu de imbicsit libidinos și bolnav psihic!!!Huooooo
10
2
ca omul are dreptate.
3
11
am vazut ieri din nou, ce ai facut la dorna arini. iti porti crucea?
11
0
Nu toti oamenii au meserii,ocupatii potrivite lor. O facultate te invata cum sa inveti mai departe,iar daca nu ai chemare pentru domeniul studiat,vei fi medic nasol,preot diliu,psiholog de un leu si asa mai departe. In istorie cunoastem trecut si prezent al asa zisilor lideri religiosi,care au interpretat religia dupa o busola defecta si chiar dupa toane politice. De aici extremismul,inchizitia,islamismul criminal. Oribilitati care nu au nimic cu religiile adevarate. Pe langa asta,gloatele de dobitoci fara stiinta tulbura si mai mult societatile,nestiinta fiind asimilata ateismului iar credinta distorsionata religiei. Un fel de analfabetism functional.
9
1
Preoții ăștia din ziua de azi. Și la Apia sunt doua preotese.
5
3
Iar il bagati in seama pe tampitull asta? Pe cine intereseaza ce spune el, poate pe spalatele pe creier care isi fac cruci toata ziua. Alo, securistule, vezi ca lumea nu prea se mai cununa la biserica, multi incep sa se trezeasca. Nu trebuie sa chiraie popa nici la nunta, nici la inmormantare. Ramaneti fara obiectul muncii, putori in rochii.
16
6
Ete ca nu m-am cununat la biserica si nu am stapan! Nu scapam de epoca de piatra!
16
4
si i as da o mmmwie cu mult kkkt !!!
14
6
numai pe cei care inca nu i-au auzit pprostiile ptr ca noi si cei care il stiu din toata tara suntem scarbiti de mult pare aranjat ptr ca e clar ca ii place sa se dea in spectacol un fel de sosoaca si asta
19
6

REPLICA


LOTO

6/49
3417262547
5/49
153224403139
joker
22178279