REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Iresponsabilă! O femeie a intrat în apă cu cadrul ajutător și a fost la un pas să se înece . Video

Iresponsabilă! O femeie a intrat în apă cu cadrul ajutător și a fost la un pas să se înece . Video

Mirela PASCAL 17 august 2023 | 00:00 2236

O femeie a fost salvată în ultima clipă de la înec de salvamari și turiști după ce a intrat în apă cu un cadru ajutător de mers. A fost doborâtă de valuri însă a refuzat să iasă din apă.  Incidentul s-a produs pe plaja din Eforie Nord.

Iresponsabila! O femeie a intrat in apa cu cadrul ajutator si a fost la un pas sa se inece . Video

Femeia a intrat în apă și a fost doborâtă de valuri, soțul a încercat să o ajute, dar nu a reușit. Salvamarii au intervenit să o ajute, dar ea a refuzat să iasă din apă Femeia a recunoscut că a greșit, dar a adăugat că știe să înoate.

Salvamar: "După ce a căzut am mers acolo și a zis că se descurcă singură. Vedea că nu rezolva nimic cu ce încearcă să facă și degeaba. Abia ne-a lăsat. Ea a intrat în apă, le-am zis să vină mai la mal pentru că sunt valurile foarte puternice și o vor dărâma. N-au vrut să înțeleagă și într-un final au dărâmat-o. Nu se putea ridica, asta le-am zis și eu și am fost și acum și le-am zis să iasă pe mal și au zis că nu, că e ok. Degeaba, în zadar. Pentru că sunt curenți, sunt gropi, de asta nu suntem de acord cu intratul în apă. Dar, după cum puteți observa, nimeni nu ascultă." Femeia căzută în apă a spus că nu i-a fost teamă: "Nu, pentru că știu să înot, dar într-adevăr trage foarte tare apa și recunosc că am făcut o greșeală. Au sărit și domnii și imediat m-au ridicat."

Video

 

O femeie a fost salvată în ultima clipă de la înec de salvamari și turiști după ce a intrat în apă cu un cadru ajutător de mers. A fost doborâtă de valuri însă a refuzat să iasă din apă.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/inca-un-gest-de-iresponsabilitate-la-eforie-nord-o-femeie-a-intrat-in-apa-cu-cadrul-ajutator-de-mers-si-a-fost-la-un-pas-sa-se-inece-2467237

Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
maimuta asta e amanta mea si a pocaitului de DOSPINESCU de la pol . locala CERNAVODA !
1
0
Mare ti-e gradina ,Doamne! Cand zici ca le-ai vazut pe toate,mai apare cate una!
1
0
Un munte de kkt. A avut noroc salvamarul ca nu l a mâncat balabusta.
3
1
Comentati doar gunoi inutil. Zero contributie. E clara treaba cu voi - producatori de gunoi.
2
2
Nu mai dati tickete la handicapati , sa-u dati-le cu doi insotitori calificati, vin alegerile si are Ciulacu sacu plin !
3
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016