REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.8° ConstanÈ›a Dum., 6 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6874
17.8° ConstanÈ›a Duminică, 6 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6874
 

Irina Columbeanu, fiica Monicăi și a lui Irinel i-a cucerit pe toți cu ultima apariție. Video

Irina Columbeanu, fiica Monicăi și a lui Irinel i-a cucerit pe toți cu ultima apariție. Video

A.F. 18 iulie 2024 | 00:00 391

Irina, fiica Monicăi Gabor È™i a lui Irinel Columbeanu, a bifat o apariÈ›ie de zile mari! InternauÈ›ii au rămas plăcut surprinÈ™i de frumuseÈ›ea È™i delicateÈ›ea adolescentei în vârstă de doar 17 ani.

Irina Columbeanu, fiica Monicai si a lui Irinel i-a cucerit pe toti cu ultima aparitie. VideoIrina Columbeanu

În urmă cu doar câteva săptămâni, Irina Columbeanu a revenit pe meleagurile natale pentru a-È™i revedea tatăl È™i a petrece timp alături de el. De atunci a intrat È™i mai mult în atenÈ›ia presei È™i a celor de acasă, care au avut doar cuvinte de laudă la adresa ei, după ce au văzut evoluÈ›ia frumoasă pe care a avut-o de-a lungul anilor. 

Irina Columbeanu a atras simpatia oamenilor 

Adolescenta a devenit din ce în ce mai activă pe reÈ›elele de socializare È™i îÈ™i È›ine comunitatea de fani la curent cu diverse activități din viaÈ›a sa. Cu toate acestea, recent, fiica lui Irinel Columbeanu a avut o apariÈ›ie pe social media care nu a putut trece neobservată. Irina a realizat un videoclip în care apare purtând o fustă cu talie joasă È™i o cămașă cu mânecile evazate, o È›inută care o reprezintă destul de mult. 

Irina Columbeanu: „ToÈ›i trei avem în comun setea de a învăța”

Tânăra le este exrem de recunoscătoare părinÈ›ilor săi pentru modul în care au crescut-o, dar È™i pentru calitățile pe care le-a moÈ™tenit de la aceÈ™tia. 

„De exemplu, tata ÅŸtie foarte multe limbi străine ÅŸi el m-a încurajat să învăț È™i franceza, È™i engleza ÅŸi sunt foarte recunoscătoare pentru asta. E clar că am moÅŸtenit de la el apetenÅ£a pentru limbile străine ÅŸi pentru studiu, în general. El mereu îmi povesteÈ™te întâmplări din istorie ÅŸi sunt mereu fascinante.

Cumva, învăţăm împreună, ne place să ne uităm la filme, ne plac cam aceleaÅŸi lucruri ÅŸi avem cam acelaÅŸi simÅ£ al umorului. Iar cu mama mă asemăn la faptul că suntem amândouă în zodia Capricornului, suntem empatice, intuitive È™i avem compasiune. Și toÈ›i trei avem în comun setea de a învăța”, a spus Irinuca pentru OK! Magazine, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
473464012
5/49
191411341337
joker
152522311710