REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Irina Loghin a răbufnit în cazul lui Florin Piersic: „Îl plimbă din spital în spital ca pe un neica nimeni“

Irina Loghin a răbufnit în cazul lui Florin Piersic: „Îl plimbă din spital în spital ca pe un neica nimeni“

A.F. 16 mai 2024 | 00:00 884

Irina Loghin s-a revoltat după ce a aflat că maestrul Florin Piersic a fost transferat de la un spital la altul și a fost supus la mai multe intervenții chirurgicale într-un timp scurt. Aceasta consideră că „Mărgelatu” ar fi fost tratat cu o lipsă de respect.

Irina Loghin a rabufnit in cazul lui Florin Piersic: „il plimba din spital in spital ca pe un neica nimeni“Irina Loghin, Florin Piersic

„Mă doare foarte tare starea lui Florinel. Ce mă deranjează însă cel mai tare este faptul că îl plimbă, pe targă, cu ambulanța, din spital în spital, ca pe un neica nimeni, l-au mai și pozat, deși familia a cerut discreție. Nu știu cum să categorisesc toată această situație, dar, mai mare bătaie de joc, nu se poate! Pe cel mai iubit actor să-l porți, așa, din spital în spital! În loc să primești ajutor, de la cei pe care i-ai distrat zeci de ani, îți bați așa joc de el!”, a declarat Irina Loghin pentru playtech.ro.

„Mă doare sufletul. Situația lui este critică, dar sperăm să revină pe scenă. Știu că este o vârstă, sunt conștientă de asta. Văd că azi e ceva mai bine, stau cu ochii pe știri. E un luptător, o să fie bine!”, a mai apus Irina Loghin.

Florin Piersic, evoluție lent favorabilă

Starea lui Florin Piersic se ameliorează. Evaluarea sa, făcută marți dimineață, prezintă o evoluție „lent favorabilă”

„Evaluarea pacientului Florin Piersic, făcută marți dimineață, de către echipa medicală prezintă o evoluție lent favorabilă. Starea generală se ameliorează, parametrii biologici inflamatori înregistrează o scădere față de ziua precedentă”, transmite Spitalul Foișor.

Actorul a transmis luni primul mesaj de când e în spital: „Scumpilor și prea dragilor mei, celor care m-ați purtat în gândurile voastre, m-ați înconjurat cu atâta grijă si iubire, acum când tocmai s-a terminat Săptămâna Mare, vă spun Hristos a Înviat!

Cu această ocazie, vă dau și o veste: „sunt viu” și asta datorită minunaților doctori care mă îngrijesc. Mă amuză când văd la premiile Oscar cum vin actorii premiați cu un pomelnic de mulțumiri, dar astăzi chiar vreau să îi pun fiecăruia medalia inimii mele în piept. Mă refer la Prof. Dr. Adrian Molnar, Dr. Horia Roșianu, Dr. Florin Crișan, Dr. Raed Arafat, Prof. Dr Streinu Cercel. Dr. Adrian Marinescu, eroii mei- Dr. Șerban Dragosloveanu și Dr. Denisa Anastase, împreună cu Dr. Adelina Moise, cea care m-a trimis în lumea viselor în timpul operației, dar...m-a și adus înapoi. Vă iubesc pe toți, oameni buni și vă copleșesc cu recunoștința mea! Țineți-mă aproape, pentru că mai am de spus multe povești minunatului meu public”, a transmis Florin Piersic, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166