REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Irina Loghin, trădată de Fuego

Irina Loghin, trădată de Fuego

Valentina CAMARA 6 aprilie 2023 | 00:00 3207

Între Irina Loghin și Fuego există o relație extrem de apropiată, astfel încât mulți au crezut că artista este chiar mama cunoscutului cântăreț. Se pare însă că o relație și mai puternică există între Fuego și cel datorită căruia a ajuns cunoscut de toată lumea.

Irina Loghin, tradata de Fuego

Celebrul compozitor Jolt Kerestely a vorbit despre relația apropiată pe care o are cu Paul Surugiu, cunoscut sub numele de Fuego. Acesta spune acum că artistul e conștient că fără ajutorul primit nu ar fi ajuns acum să fie îndrăgit de români, iar legătura dintre ei e atât de puternică, încât îl iubește ca pe un fiu.

Jolt Kerestely îl iubește pe Fuego ca pe un fiu

Compozitorul mărturisește că în ultima perioadă a scris foarte multe cântece pentru Fuego, iar cântărețul îi mulțumește mereu pentru ajutorul său și îl laudă peste tot pe unde merge.

„În ultimul timp am scris foarte mult pentru Fuego, am făcut două albume special pentru el. Tot timpul spune, mă laudă peste tot, că fără mine nu ar fi ajuns artist. Îl iubesc ca pe fiul meu”.

Potrivit acestuia, până ce Fuego să ajungă să lucreze cu el, repertoriul său era unul destul de slab. „Până să lucreze cu mine avea un repertoriu, fără să-l jignesc, la nivel mai mic. Când am venit eu cu piesele mele, și-a dat seama că eu l-am ridicat la alt nivel cu care poate să meargă oriunde în lume. Acesta este motivul pentru care spune că fără mine nu ar fi ajuns artist”, a spus Jolt Kerestely.

În urmă cu mai mult timp, Fuego a mărturisit că o consideră pe Irina Loghin ca pe o mamă, iar relația dintre ei este una specială. ,,Este un exemplu de viaţă, este un om pe care îl iubesc foarte mult, este ca a doua mea mamă. Deşi se spune că sunt copilul cu mai multe mame, să ştiţi că eu am numai 2 mame. Pe mama mea adevărată, care de fiecare dată mă aşteptă acasă şi pe doamna Loghin”, a mărturisit Fuego.

La rândul ei, interpreta de muzică populară a mărturisit că Fuego este mai mult decât un fiu pentru ea. „Paul este special pentru mine, a fost şi va fi, din toate punctele de vedere”, potrivit evz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SURUGIOAICA SI-A LUAT POSETE MAI FRUMOASE DECAT IRINUCA,NU E O TRADARE E O CEARTA CA INTRE DIVE,NU VEDETI CA SI CANTAREATA CHEALA ,CEA MICA CU VOCE SUBTIRE ,SE PLANGE DE LIPSA DE ATENTIE,BA CA SE VA CLONA, BA CA I-AU FURAT SAPUNURILE DE LA BAIE,EE,CAPRICIOASE MICI,SE ALINTA SI ELE IN DISPERARE DUPA ATENTIE
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303