REPLICA ONLINE CONSTANTA

27° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
27° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Irina Shayk a apărut la Cannes 2023 în lenjerie intimă și cu o rochie transparentă

Irina Shayk a apărut la Cannes 2023 în lenjerie intimă și cu o rochie transparentă

A.F. 24 mai 2023 | 00:00 1179

Irina Shayk a avut una dintre cele mai îndrăznețe și provocatoare apariții la Cannes 2023. Fotomodelul a atras atenția, a purtat doar lenjerie intimă și diamante.

Irina Shayk a aparut la Cannes 2023 in lenjerie intima si cu o rochie transparentaIrina Shayk

În cadrul Festivalului de Film de la Cannes 2023, Irina Shayk, celebrul fotomodel în vârstă de 37 de ani, a ieșit în evidență purtând doar lenjerie intimă și diamante la premiera filmului „Club Zero”. Ulterior, ea a luat parte și la o faimoasă petrecere organizată de revista British Vogue și casa de bijuterii Chopard.  

Irina Shayk a aparut la Cannes 2023 in lenjerie intima si cu o rochie transparenta

Manechinul a uimit cu ținuta ei, Irina Shayk a îmbrăcat un set negru de lenjerie intimă, cu sutien și chiloți, pe care l-a asortat cu mănuși, o rochie transparentă, ciorapi până la coapse și tocuri. Ea a purtat, de asemenea, un colier dramatic cu diamante. Înainte de a intra înăuntru, Irina Shayk și-a ascuns privirea în spatele unei perechi de ochelari de soare negri, marca Gucci.

Când a intrat înăuntru, Irina Shayk a renunțat la ochelarii de soare și și-a pus pe umeri un sacou negru, masculin. Ea a fost însoțită la eveniment de Riccardo Tisci, un designer de modă italian.

Irina Shayk a aparut la Cannes 2023 in lenjerie intima si cu o rochie transparenta

Irina Shayk e unul dintre cele mai cunoscute fotomodele din lume

Născută într-un oraș de la granița Rusiei cu Kazahstan, Irina a devenit celebră în toată lumea când a fost prima rusoaică care a apărut pe coperta ediției din 2011 a revistei Sports Illustrated Swimsuit. Fiică a unui miner și a unei învățătoare de muzică la grădiniță, Irina a spus într-un interviu de acum 13 ani pentru NY Post că a moștenit culoarea tenului mai închisă de la tatăl său, care are origini tătărești și culoarea ochilor – de la mama sa.

În același articol se menționa că Irina a citit „Crimă și pedeapsă“, de Dostoievski, de două ori, dar și că poate cânta concerte de-ale lui Beethoven fără probleme. Deloc întâmplător, pentru că a învățat pianul de la vârsta de 6 ani. A studiat apoi marketingul, după care a urmat o școală de modele și a câștigat un concurs de miss al regiunii. 

Irina Shayk a aparut la Cannes 2023 in lenjerie intima si cu o rochie transparenta

În 2007 a devenit imaginea producătorului de lenjerie intimă Intimissimi, lucrând și pentru alte case de modă sau branduri de haine celebre: Armani Exchange, Guess, Lacoste, Victoria‘s Secret și sute de apariții pe prima pagină în cele mai cunoscute reviste ale lumii, scrie Libertatea.

S-a iubit cu Cristiano Ronaldo și are un copil cu actorul Bradley Cooper

Și viața personală a adus în atenția presei mondene din toată lumea, în special pentru relația de șase ani cu fotbalistul Cristiano Ronaldo, iar din primăvara lui 2015 cu actorul american Bradley Cooper, de care s-a despărțit în 2015 și cu care are o fiică.  

Shayk a rămas însă aproape de lumea filmului și de cea mondenă, nelipsind în acest an de la Cannes, acolo unde a asistat vineri la premiera celui mai nou film al lui Martin Scorsese, „Killers of the Flower Moon” – „Ucigașii Lunii Florilor”, alături de alți 2.500 de invitați, printre care Robbie Williams, Salma Hayek, Naomi Campbell sau Mădălina Ghenea.

Irina Shayk a aparut la Cannes 2023 in lenjerie intima si cu o rochie transparentaFoto: Hepta

Irina Shayk a făcut furori și la premiera filmului „Firebrand” din cadrul Festivalului de Film de la Cannes 2023, pe 21 mai. A apărut cu abdomenul la vedere.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768