REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.6° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
27.6° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Irinel Columbeanu a ajuns să trăiască din mila oamenilor

Irinel Columbeanu a ajuns să trăiască din mila oamenilor

Mariana MURAT 14 octombrie 2023 | 00:00 2577

Irinel Columbeanu, fostul milionar în vârstă de 66 de ani , recent stabilit la un centru pentru seniori a uimit întreaga țară cu decizia pe care a luat-o. Acesta transmite faptul că acceptă sprijin din partea persoanelor care vor să îl ajute, cu depuneri în contul său bancar.

Irinel Columbeanu a ajuns sa traiasca din mila oamenilor

Acesta era cunoscut pentru viața luxoasă dar și pentru domnișoarele frumoase cu picioare lungi care se băteau pentru inima fostului milionar. După ce și-a pierdut averea, a suferit un AVC în urma căruia a rămas cu sechele. Irinel Columbeanu s-a internat într-un azil ale cărui costuri nu le poate suporta. 

Cu ce pensie s-a ales fostul afacerist?

După averea impresionantă estimată în 2006 undeva la 60 de milioane de euro, s-a stabilit ca suma pe care urmează să o primească să fie de 2000 de lei, pe care o poate revendica în luna octombrie sau noiembrie, aceasta fiind prima dată când acesta beneficiază de ea.

Irinel Columbeanu susține că nu se poate dispune de resursele necesare pentru a acoperi costurile lunare ale azilului, care se ridică la 3000-4000, în comparație cu venitul lunar de 2000 de lei pensie și recurge la mila oamenilor care vor să-i întindă o mână de ajutor.

Irinel Columbeanu susține că este ajutat de fiica lui care e stabilită cu Monica Gabor în America. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se recomanda a sta cu Angela.,aura urz... Care poarta pampersi
0
0
p ros tul satului.....sme ker de carton
1
0
Sa stea la Mirabela și sa aibe grija de câinele ei, ca are casa
0
0
Accepta ajutor? Vai,mi-a dat o lacrima! Altii merg la munca in ture de noapte,in week-end-uri,lucreaza prin strainatate si nu-si vad familiile cu lunile,si sa-i doneze astuia! Tupeu,nene! Daca nu era ta-su pe la guvern,inca de pe vremea lui Dej,care l-a bagat in afaceri in anii '90,nu ajungea atat de cunoscut! A baut,a mancat,a ....,acum apeleaza la mila altora...
4
0
ce-ai fost si ce ai ajuns vIrinele.. tragic. Ar trebui un film dupa omusoru asta
1
0
prostia se plateste dar palmaresul sexual ramine
3
0
Ii cumparai bijuterii lu c***a aia de Monica, fara tine nu mai ajungea aia prin America. Te-au mancat femeile
1
0
Cred că cel mai îndreptățit să îl ajute este fostul pește al Monicăi că doar el i-a băgat-o pe gât și a făcut bani de pe urma lui.
4
0
Dupa fatza, gunoiul asta nu pare a fi ruda cu horia Consumatorul?
3
1
mai traieste mizeria asta......??
5
1
Sunt hoți notorii peste tot ,care ar trebui sa va dea de gandit ca de la masina dacia rablagita ce curgea rugina din ea au ajuns bancheri . ....si voi nu aveti loc de puținii batrani care au mai rămas .
1
0
Astia de sub mine .Ce rau personal va facut omul asta de ii vreti moartea ?
2
4
Vornesc Țoapele de la RTV ca s-au inmulți bătranii de 65 de ani mai mult (,0poste prin metoda clonării în mintea ei de țoapă)decat tinerii de 15 ani.Mai la câti batrani au murit cel putin in pandemie va asigur ca in Romania batranii sunt pe cale de disparitie poate duduia se referea la India ,etc unde desitatea populatiei este incomparabilă cu Romania . In India 13 miliarde de oameni se compară cu 16 milioane ale noastre ...Voi suntetu normali ???????Nu aveti loc de batranii care au cladit atatea lucruri frumoase când au fost tineri. ....Voi ce claditi de nu aveti loc de fundurile lor ,răutatea ???Acei batrani de care nu aveti loc sunt chiar parinții vostri .Rusine sw va fie .
3
1
La munca, sunt milioane in tara asta care nu isi permit o viata simpla si decenta si nu apar in ziare sa ceara mila. Cum sa ofer bani din munca mea unui individ care nu a muncit o zi in viata lui, sictir.
17
4
ce s-a ales de acel patron din Slobozia ? cel care a facut o vila ca-n Dallas si o ferma pe masura, ce s-a ales de Dinu Patriciu? si multi altii ca el, toti ajung in sapa de lemn intr-un final, sunt si-n Constanta multe exemple, multi care ne sfidau de pe culmea succesului infailibil. Acest Columbeanu avea tablouri semnate de Sabin Balasa si acea sculptura numita sabinozor, toatea astea in acel palat din Snagov.
10
1
Sper ca soarta mea sa fie inversa decât a lui
8
1
El nu a arata mila fata de semeni lui, nu a donat bani cauzelor caritabile, nu a facut fapte bune. S-a distrat in lux si a cheltuit banii fara sa ii pese de nimeni si nimic. NU ARAT MILA SI NU AJUT un asemena individ inutil societatii.
18
1
Sa-i trimită bani fetele alea cu picioare lungi și bune,care le corupea de mici..și le creștea...acum sa fie invers.. Din milionar să ajungi boschetar,este o problema....ca nu era în stare sa facă ceva cu banii....
14
1
Așa rău îmi pare de el, că mi se rupe p..a.
14
1
Merita asta mila? A aratat el vreodata empatie fata de semenii lui cand schimba pustoaicele saptamanal? La munca, da-l in .... Sunt posturi de paznici de noapte, daca il intereseaza.
18
1
ce viata a dus asta, bani gagici, masini, vacante, case poleite, poate sa moara linistit. doar pr00stii sau colegii securisti il compatimesc.
18
1

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513