REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
21.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Irinel Columbeanu a rămas cu gândul la Oana, fosta iubită cu 40 de ani mai tânără

Irinel Columbeanu a rămas cu gândul la Oana, fosta iubită cu 40 de ani mai tânără

A.F. 6 mai 2023 | 00:00 856

Irinel Columbeanu s-a despărțit de Oana în urmă cu trei ani, iar de atunci nu a mai apărut că nicio altă femeie. Fostul soț al Monicăi Gabor își dorește să își găsească femeia potrivită lui.

Irinel Columbeanu a ramas cu gandul la Oana, fosta iubita cu 40 de ani mai tanara

Irinel Columbeanu s-a căsătorit cu Monica Gabor în 2006, iar în anul 2011 a divorțat. Omul de afaceri a fost mereu înconjurat de femei frumoase, însă poveștile lui de dragoste nu au fost întotdeauna de lungă durată. După ce a divorțat, Irinel Columbeanu s-a afișat la brațul Oanei, o femeie înaltă și cu păr lung, așa cum era și fosta lui soție.

Au trecut trei ani de la despărțirea de Oana, însă omul de afaceri a rămas cu gândul la ea. Irinel Columbeanu, în vârstă de 65 de ani, o caută în continuare pe fosta lui iubită. Chiar dacă a avut mai multe relații eșuate, fostul soț al Monicăi Gabor nu își pierde speranța și speră că va găsi o femeie potrivită lui la un moment dat.

Irinel Columbeanu a ramas cu gandul la Oana, fosta iubita cu 40 de ani mai tanara

„Momentan, sunt singur în continuare, dar nu îmi pierd speranța că voi găsi pe cineva. Nu s-a terminat lumea de fete frumoase. Mai sunt! Cu Oana, fosta iubită, de care m-am despărțit în 2020, cred, cam așa, am mai vorbit cu ea, prin mesaje, nimic mai mult. Oana mi-a rămas la inimă și acum. Bineînțeles că eu o caut, îi trimit eu mesaje ei, nu ea mie, pentru că eu sunt un gentleman. Așa trebuie să facă un bărbat galant”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Click!.

Omul de afaceri nu și-a mai văzut fiica de 4 ani. Irina a ales să se mute în Statele Unite ale Americii, la mama ei, unde duce o viață așa cum și-a dorit. Adolescenta studiază intens și a început să își câștige singură banii. Dorul de fiica lui este mare, însă Irinel Columbeanu nu știe când o va vedea pe aceasta.

„În rest, sunt bine, sunt sănătos. Nu mă plâng de nimic. De 1 Mai nu am făcut nimic special. La vară nu știu unde o să merg în vacanță, chiar dacă mai este puțin și vine sezonul călduros. Sigur nu o să merg în America și din ce știu eu nici Irinuca, fiica mea, nu o să vină, în vară, în România. Vom vedea ce și cum.” 

Irinel Columbeanu a ramas cu gandul la Oana, fosta iubita cu 40 de ani mai tanara

Fosta iubită, Oana Cojocaru, e cu 40 de ani mai tânără decât el

În urmă cu mai mulți ani, pe când locuia în vila din Izvorani, Irinel Columbeanu surprindea cu noua relație. Se afișa atunci cu Oana Cojocaru, o tânără pe care a cunoscut-o pe litoralul românesc, în timpul unui concurs de miss.

Cei doi erau destul de discreți, dar uneori își mai făceau apariția și la evenimente mondene, foarte apropiați și asortați din punct de vedere vestimentar. Ulterior, după ce Irinel Columbeanu a întâmpinat probleme de ordin financiar și a fost nevoit chiar să se mute cu chirie într-un apartament din București, tânăra a anunțat și despărțirea lor.

În mai 2021, Irinel Columbeanu fusese surprins cu altă femeie, iar asta nu o mai deranja pe Oana Cojocaru, căci se despărțiseră. „Nu, nu știu, de ce să mă afecteze? Foarte bine. Acum noi nu mai suntem într-o relație, deci nu ar avea de ce să mă afecteze, pentru că ne-am despărțit”, a declarat Oana, fosta iubită a lui Irinel Columbeanu, pentru Cancan. Trei ani a durat povestea lor de iubire, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768