REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
30.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Irinel Columbeanu, despre întâlnirea cu Mr. Pink, partenerul Monicăi Gabor

Irinel Columbeanu, despre întâlnirea cu Mr. Pink, partenerul Monicăi Gabor

A.F. 6 iulie 2023 | 00:00 674

Irinel Columbeanu s-a întors din America, acolo unde a mers pentru a petrece timp cu fiica lui, Irina, pe care nu o mai văzuse de 5 ani. Fostul afacerist a povestit cum a decurs întâlnirea cu Monica Gabor și partenerul ei, Mr. Pink.

Irinel Columbeanu, despre intalnirea cu Mr. Pink, partenerul Monicai Gabor

Irinel, fostul soț al Monicăi Gabor a revenit în România și a vorbit despre întâlnirea cu Irinuca, fiind extrem de fericit că a avut ocazia să petreacă timp alături de adolescentă.  

„Am fost prin toate locurile posibile, doar noi doi. Irina venea și mă lua cu mașina, de la hotel. M-am întâlnit și cu Monica și Mr. Pink. Am ieșit și cu băiatul lui, se înțelege foarte bine cu Irina. Mr. Pink s-a purtat foarte frumos, e un domn, așa cum l-am considerat de la început. Am mers la tot felul de restaurante. Am fost pentru prima oară și la ei la Malibu.

E spectaculos, cu palmieri peste tot. Am fost să vedem și mașini de epocă. Ne-am întâlnit cu Mr. Pink, de Ziua Tatălui, pe 17 iunie, să sărbătorim”, a declarat Irinel Columbeanu, scrie Cancan.

Irinel Columbeanu este foarte mândru de fiica lui, Irina. Acesta a povestit cum a decurs întâlnirea.  

„Prima întâlnire a fost la recepția hotelului unde am fost cazat. Ne-am luat în brațe. S-a înălțat foarte mult din 2018, de când nu ne-am văzut. Vrea să se ducă la tot felul de colegii. M-a întrebat pe mine, de m-aș pricepe eu. E interesată de psihologie în primul rând. Am stat fix o săptămână. Irina e foarte bine, a crescut frumos”, a mai spus Irinel Columbeanu, pentru aceeași sursă.

Irinel și afacerista Ani s-au despărțit La aproape o lună după ce a anunțat, foarte fericit fiind, că are o nouă iubită, Irinel Columbeanu a mărturisit că este din nou singur. După ce a plecat în America pentru a se reîntâlni cu fiica lui, fostul milionar și iubita lui, Ani, nu au mai ținut legătura.  „Nu am mai vorbit cu Ani de când am plecat. N-a fost să fie. Nu-mi mai trebuie o relație, nu o voi mai căuta. După ce am văzut-o pe Irina nu-mi mai arde de altceva”, a spus Irinel Columbeanu, citează Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768