REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Irinel Columbeanu, mândru de succesul Irinucăi printre americani! Ce părere are despre meseria pe care și-a ales-o fiica lui

Irinel Columbeanu, mândru de succesul Irinucăi printre americani! Ce părere are despre meseria pe care și-a ales-o fiica lui

Valentina CAMARA 10 decembrie 2022 | 00:00 682

Parcursul incredibil al lui Irinel Columbeanu în societate l-a păstrat constant în atenția presei și a publicului român.

Irinel Columbeanu și Irinuca Columbeanu

Acesta a scris o trilogie savuroasă despre viața sa. Subiectele principale vizează viața lui sentimentală, afacerile și alte detalii picante din experiențele pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Fiica lui Irinel Columbeanu are visuri mari și potențial uriaș

Nu mai este un secret pentru nimeni că mutarea definitivă în SUA alături de mama sa a fost un pas important pentru Irina Columbeanu, în prezent fiind elevă în clasa a X-a la un cunoscut liceu din Malibu.

Pe lângă școală, acolo unde are rezultate excepționale, Irinuca este implicată și în proiecte extracurriculare.

Adolescenta s-a înscris într-un grup școlar și a participat alături de colegii săi la un seminar de robotică. Echipele care au participat la acest seminar au avut de construit 20 de roboți ce ar trebui să devină ajutor în recuperarea copiilor cu tulburări cerebrale. Bineînțeles că, rezultatele au fost impresionante, iar la final, Irina Columbeanu a vorbit despre această experiență, pentru presa din SUA.

De fiecare dată când particip la astfel de evenimente, plec plină de încântare, pentru că fac parte dintr-un proiect care schimbă în bine viețile copiilor. De asemenea, capăt cunoștințe pe care altfel nu le-aș fi învățat.”, a spus Irina Columbeanu, pentru The Malibu Times.

Irinuca, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, a reușit să-i impresioneze pe americani. Ajunsă la vârsta adolescenței, Irina Columbeanu, a apărut în presa internațională, prin prisma performanțelor școlare.

În vârstă de 15 ani, Irina Columbeanu știe exact ce carieră vrea să urmeze, dorindu-și ca pe viitor să activeze în domeniul medicinei. Așadar, adolescenta a dezvăluit că vrea să devină chirurg cardiotoracic sau neurochirurg. 

Îmi doresc să devin chirurg cardiotoracic sau neurochirurg.”, a mai declarat adolescenta pentru publicația americană.

Irinel Columbeanu este are inima cât un elefant când aude și vede reușitele fiicei lui. Deși nu s-au mai văzut de foarte multă vreme, cei doi țin legătura, iar acesta îi este alături Irinucăi la fiecare pas. Într-un interviu exclusiv pentru WOWbiz, Irinel Columbeanu a mărturisit ce simte când își vede fiica pe culmile succesului și ce părere are despre cariera pe care a ales să o urmeze adolescenta.

"Crește inima în mine. Îi mai trimit și ei precizările acestea pe care le mai găsesc în presă ca să crească inima și în ea. Bănuiesc că i le arată și mamei ei. Cred că e o meserie grea, dar frumoasă și bănoasă. Mie îmi place. Adică, alegerea ei, care e numai a ei, mi se pare ok. În schimb, îi va ocupa foarte mult timp. Mă rog, nu e un schimb, dar așa cred eu. E important să facă ce îi place. O susțin pe acest drum și o simt foarte motivată în această direcție.", a declarat Irinel Columbeanu.

Ce sfaturi i-a dat Irinel Columbeanu fiicei sale, în legătură cu profesia aleasă?

Irinel Columbeanu ne-a spus sincer ce sfaturi i-a dat fiicei lui, în calitate de tată, în ceea ce privește drumul profesional pe care aceasta l-a ales.

"Îi mai trimit diverse interviuri de-ale mele de unde reies astfel de îndemnuri, deoarece nu cred că e bine să dai sfaturi așa unui copil, deoarece se poate să demonetizezi ideea. Mai bine îi dau sfatul acesta indirect, care poate că îi mănâncă din timp ca să urmărească, dar mai bine să o facă ea când are timp și chef să urmărească, decât prin direct prin telefon sau în persoană.", a mărturisit Irinel Columbeanu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

În acest sens, Irinel Columbeanu s-a referit la interviurile în care își recunoaște greșelile atât din viața personală, cât și cea profesională. Unul dintre ele are în centru lecții de viață și povești despre experiențele fostului afacerist, unde declară simplu "Am pierdut tot". De aici, Irinel Columbeanu își dorește ca fiica sa să înțeleagă atât latura frumoasă, cât și latura riscantă a lucrurilor și deciziilor pe care Irinuca le ia în viață, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016