REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Irinel Columbeanu, primele declarații despre iubitul fiicei sale, Irina

Irinel Columbeanu, primele declarații despre iubitul fiicei sale, Irina

Andreea CONDURACHE 2 martie 2024 | 00:00 438

Irina locuiește de mai mulți ani în America împreună cu mama ei și partenerul ei, Mr. Pink. Irinel Columbeanu a dezvăluit că fiica lui, în vârstă de 17 ani, este în prezent într-o relație amoroasă. Fostul milionar a dezvăluit că Irinuca are un iubit, iar el și-ar dori din tot sufletul să meargă în America pentru a-l cunoaște pe tânăr.

Irinel Columbeanu, primele declaratii despre iubitul fiicei sale, Irina

„Irina mai are un an și va merge la colegiu. Încă nu s-a decis spre ce se va orienta. Are prieten, dar nu mi-a zis despre relația ei. Dar nici nu o întreb. Nu e însă din România, nu cred. E normal să aibă o relație. Cu ocazia asta m-aș duce în America. Să-l cunosc pe viitorul ginere. Dar cel mai bine știe Monica. Ea cu maică-sa vorbește mai multe, sunt convins”, a spus Irinel Columbeanu, conform Cancan.ro.

De asemenea, în cadrul unui podcast, Irinel a recunoscut că fiica lui nu i-a spus că ar vrea să revină în România, însă se bucură foarte mult de viața pe care aceasta o are alături e mama ei.

„Moderator: Vă va vizita? V-a promis că vine în țară?

Irinel: Nu, mi-a zis că nu mai vrea să vină în România. Eu îi respect dorința, cum de altfel i-am respectat și dorința de a trăi în continuare în America.

Consider că așa trebuie să te comporți cu un copil, cu propria-ți fiică. Am fost fericit că a avut timp să stea cu mine, chiar dacă eu mi-aș fi dorit să stau mai mult, dar dorințele ei…”, a declarat Irinel Columbeanu, în cadrul podcast-ului „Vin la vorbă”, conform libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa se ducă la angek,Mirabela etc și sa stea la ele,ca altfel bărbat bun ca el nu gaseste
4
0
Currva ca si maicasa . La ele e ceva genetic in neam sa desfaca picioarele de mici . vezi si matusa mare "afacerista " la Dubai .
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510