REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Irinel Columbeanu va petrece Paștele de unul singur

Irinel Columbeanu va petrece Paștele de unul singur

Valentina CAMARA 17 martie 2023 | 00:00 488

Irinel Columbeanu, la cei 65 de ani, a trecut prin mai multe perioade grele de-a lungul vieții sale, de la divorțul de fosta soție cu 30 de ani mai tânără, Monica Gabor, alături de care are un copil, până la momentul în care a rămas fără bani.

Irinel Columbeanu va petrece Pastele de unul singur

Dintr-un om de afaceri de succes, care trăia în lux și opulență, Irinel Columbeanu a „gustat” și viața unui om de rând. A fost dorit de multe femei și se poate mândri că s-a iubit chiar și cu nume mari din showbiz. 

Irinel Columbeanu, uitat de toată lumea?! Ce a dezvăluit despre relația lui cu Irina și Monica Gabor

Se pare că sărbătorile Pascale îl vor prinde pe fostul milionar de la Izvorani de unul singur, deoarece odată cu pierderea conturilor generoase din bancă au dispărut atât prietenii, cât și femeile frumoase din viața acestuia. Din fericire, relația pe care Irinel Columbeanu o are împreună cu fiica sa Irina, în vârstă de 15 ani, este una bună și chiar dacă nu s-au mai văzut de foarte mult timp, cei doi vorbesc destul de des, ultimul apel al lor fiind în urmă cu câteva zile.

„Cel mai probabil, de Paște, o să stau acasă, nu mă duc nicăieri, nu mă duc la Monica. O să vedem. Eu sunt o persoană care acționează sub imperiul momentului. Am vorbit cu fiica mea, Irinuca, recent. M-a sunat acum vreo două nopți și am vorbit despre ale noastre. Am o relație ok cu ea.”, a declarat Irinel Columbeanu.

Dacă în urmă cu câțiva ani, între fostul milionar și Monica Gabor părea să fie o iubire greu de descris în cuvinte, acum lucrurile s-au schimbat complet.

Vedeta a mărturisit că nu a mai vorbit cu fosta lui soție și chiar dacă el este cel care îi mai scrie diferite mesaje, aceasta nu i-a mai răspuns de mult timp.

„Monicăi i-am mai trimis mesaje scrise, în ultima perioadă, dar nu mi-a răspuns. Nici nu necesita un răspuns la ce îi scriam eu. Cu ea nu am mai vorbit deloc în ultimele luni, nici nu m-a invitat de Paște, la ea, în America. Nu, nu!”, a mai adăugat bărbatul, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303