REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Isabela Onoriu reacționează, după ce Daniel Onoriu a acuzat-o că vrea să pună mâna pe banii lui

Isabela Onoriu reacționează, după ce Daniel Onoriu a acuzat-o că vrea să pună mâna pe banii lui

Valentina CAMARA 23 decembrie 2022 | 00:00 1212

Deși au trecut împreună prin multe greutăți, după o căsnicie de aproape 6 ani, cei doi parteneri au decis să-și spună ”Adio”, însă se pare că, pilotul de curse și fosta soție nu ajung la o înțelegere sub nicio formă, fostul sportiv acuzând-o pe tânăra că, de fapt, a plănuit încă de la început să pună mâna pe banii lui: „Cum să îi dau eu jumătate dacă ea nu a venit cu niciun ban, nici nu i-am cunoscut părinții. Eu am bani, eu sunt înstărit, sunt cineva. Conform legii, după 5 ani, trebuie să îi dai jumătate partenerului și ea a divorțat după 5 ani și jumătate. A așteptat câteva luni și a cerut divorțul. A stat cu mine să-mi ia banii. M-a vândut pentru un distrus. Și-a vândut bărbatul ei șmecher, dulce, cu cașcaval, cu multe calități pentru un nimeni  ”, a declarat Daniel Onoriu.

Daniel și Isabela Onoriu

Ei bine, însă, la scurt timp după declarațiile lui Daniel Onoriu, Isabela a răbufnit și a explicat concret cum este situația. Tânăra susține că nu i-a cerut niciun ban fostului partener de viață, ci doar să accepte să facă partajul, așa cum i se pare corect, deoarece a muncit în toți anii de căsnicie, ocupându-se de afacerile familiei.

”Eu nu i-am cerut lui absolut niciun ban. Vreau să clarific chestia asta. Nu a fost discuție de bani ca să iasă din arest. Eu i-am cerut partajul, lucru care mi se pare absolut normal și firesc pentru că eu am muncit în anii aceștia, în timp ce el stătea pe canapea și se uita la filme și se juca jocuri acasă, eu eram pe șantier cu muncitorii. Eu nu am stat și am dormit. Nu i-am cerut absolut nicio sumă de bani. Eu am medierea făcută, acolo spune clar avocatul, și implicit eu prin avocat, vreau doar partajul, atât. Nu am cerut ''vreau atât ca să ieși din arest''. Doamne ferește, niciodată nu aș face așa, nu sunt omul care șantajează sau care vrea să obțină ceva prin diverse modalități. Nu eu l-am pus să se autodenunțe sau să încalce un ordin. Nu eu. El singur s-a autodenunțat, a sunat la poliție din fața blocului meu, că dacă nu-l arestează, el nu pleacă.”, a declarat Isabela Onoriu, pentru un post TV, potrivit wowbiz.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
te transeaza neamurile lui Onoriu
1
1

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166