REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.9° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
26.9° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Își AGRESA zilnic MAMA pentru a-i da BANI de DROGURI

Își AGRESA zilnic MAMA pentru a-i da BANI de DROGURI

Replica API 9 februarie 2021 | 09:57 2550

G.A., în calitate de reclamantă, a solicitat Judecătoriei Constanța, emiterea unui ordin de protecție pe o durată de 6 luni împotriva fiului ei, de frică să nu fie omorâtă din cauza banilor. De asemenea, femeia a mai spus că dorește internarea pârâtului, care este dependent de substanțe etnobotanice, însă, ce a decis instanța puteți citi în rândurile de mai jos.

Instanța a reținut că în data de 01 februarie 2021, băiatul a mers la mama sa pentru a-i cere bani să-și cumpere etnobotanice însă, aceasta a refuzat iar totul a degenerat ajungându-se până la amenințări cu moartea. Chiar femeia a spus că la ultimul incident a fost nevoie de intervenția organelor de poliție. Băiatul a exercitat nenumărate acte de violență verbală, psihologică asupra mamei, iar instanța a observat că acesta reprezintă un real pericol pentru mama sa. Pe fondul consumului de droguri, băiatul cere bani, iar dacă nu primește, o amenință cu moartea și o lovește. Tot acesta îi adresează injurii, atât ei cât și bunicii (care locuiește în aceeași casă) și uneori sparge lucruri prin casă. Când nu primește bani, ia unele lucruri de prin casă pe care le vinde, iar dacă femeia ripostează situația se agravează. Aceste episoade se repetă ori de câte ori pârâtul nu are bani. De multe ori, secătuită de puteri, femeia îi dădea bani pentru a fi lăsată în pace. Certurile pentru bani erau zilnice.

Fratele tânărului, martor în dosarul deschis de mamă

Fratele pârâtului, a declarat în fața instanței că acesta este consumator de etnobotanice de aproximativ 4 ani si obișnuiește să vină la domiciliul mamei și îi adresează injurii și amenințări în cazul în care nu primește bani pentru a-și procura substanțele etonobotanice.

Ce a decis instanța în acest caz

Instanța a admis cererea formulată de G.A., împotriva fiului ei, și a emis un ordinului de protecție pentru o perioadă de 6 luni. Prin acest ordin au fost dispuse următoarele: evacuarea pârâtului din locuința comună din Constanța; interzicerea acestuia să comunice cu mama sa, în orice mod, inclusiv telefonic sau prin corespondență; obligarea băiatului la păstrarea unei distanțe minime de 200 de metri față de reședință, față de locul de muncă al mamei sau de unitatea de învățământ a fratelui.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620