REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.8° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
23.8° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Își încheie Nea Marin activitatea artistică odată cu împlinirea vârstei de 65 de ani?

Își încheie Nea Marin activitatea artistică odată cu împlinirea vârstei de 65 de ani?

Valentina CAMARA 6 martie 2023 | 00:00 450

Nea Marin este cunoscut la scară largă datorită talentului artistic, a umorului și a emisiunilor pe care le-a moderat de-a lungul timpului. Însă, pe lângă activitatea din televiziune, meseria lui de dansator și ceea ce-l împlinește cel mai mult îi ocupă tot timpul.

isi incheie Nea Marin activitatea artistica odata cu implinirea varstei de 65 de ani?

Nea Marin, un tată și un coregraf desăvârșit

Astfel că nu puține sunt show-urile pe care le pune în scenă și din care chiar face parte, nu singur, ci alături de fiica sa.

Larisa este cea care i-a moștenit talentul și temperamental, fiind și cea care se ocupă într-o mai mare măsură de școala de dans înființată de tatăl său.

Acolo, împreună, dau viața multor spectacole și împing către succes mulți pasionați de folclor. Iar cel care face acest lucru cel mai bine este Nea Marin.

Fiica sa spune că, pe lângă faptul că este un tată de milioane, este și un profesor pe măsură. Știe să fie și exigent, și amuzant, și cald cu elevii săi și astfel reușește de fiecare dată să scoată ce e mai bun din ei.

„Ca profesor, foarte exigent. Întotdeauna știe cum să balanseze exigența cu o glumă bună. Atunci când nu mai pot, știe cum să te facă să râzi, să te monteze. E un coach adevărat. Ca tată, e cel mai bun tată de pe planeta asta”, a mărturisit Larisa Barbu, în cadrul unei emisiuni TV.

La auzul unor asemenea cuvinte, Nea Marin nu a putut decât să întărească spusele fiicei sale. Cât despre meseria pe care o practică de zeci de ani, dansatorul spune că nu se va retrage prea curând din lumina reflectoarelor.

Urmează să împlinească luna viitoare 65 de ani, dar vârsta pentru el este doar un număr, astfel că va rămâne pe scenă atât timp cât fiica sa va avea nevoie de el.

Iar Larisa spune că formula de dansatori tată-fiică va mai fi văzută mult timp de acum încolo pe scenele din țară.

„Eu cred că mi-am făcut datoria de tată exact așa cum trebuie(...) Am să merg în continuare oricând are ea nevoie de mine. Când iubești ceea ce faci, nu există nimic rău în viață”, a completat Nea Marin, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303