REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.6° Constanța Lun., 22 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6798
21.6° Constanța Luni, 22 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6798
 

Israelul a făcut anunțul: Când începe invazia militară în Fâșia Gaza

Israelul a făcut anunțul: Când începe invazia militară în Fâșia Gaza

Virgil STOIAN 16 octombrie 2023 | 00:00 874

Israelul va începe operaţiuni militare "semnificative" în Gaza după ce va vedea că civilii au părăsit zona, a anunţat CNN, citând Forţele de Apărare Israeliene (IDF).

Israelul a facut anuntul: Cand incepe invazia militara in Fasia Gaza

Postul de televiziune a relatat că purtătorul de cuvânt al FDI, locotenent-colonelul Jonathan Conricus, a declarat că Israelul a fost foarte generos în a da "un avertisment amplu, mai mult de 25 de ore" pentru ca cei peste 1 milion de locuitori din Gaza din partea de nord a teritoriului dens populat să se mute spre sud, scrie news.ro.

"Nu pot să subliniez mai mult decât suficient pentru a spune că acum este momentul ca locuitorii din Gaza să plece. Luaţi-vă bunurile, mergeţi spre sud. Ţineţi la viaţa voastră şi nu cădeţi în capcana pe care Hamas v-o pregăteşte", a afirmat el.

De asemenea, CNN l-a citat pe Conricus spunând că zona din jurul Fâşiei Gaza este plină de "sute de mii de unităţi de rezervă israeliene" care se pregătesc pentru diverse misiuni, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sper sa reusiti, muuu.
0
0
Rade de pe fata pamantului mahomedanii
3
1
Trebuie expulzati de urgenta din toate tarile U.E. inclusiv din Romania in tarile lor de origine absolut toti musulmanii cu potential de radicalizare enorm. Trebuie urcati in avioane si vapoare urgent pana nu e prea tarziu. Deja e cam tarziu! Altfel se va alege praful de tot! Sa-i multumim colaboratoarei lui Putin... MERKEL. Nemtii si austriecii sunt mana in mana cu rusii si vor distruge intreaga Europa asa cum au mai facut-o nazistii. Mars afara cu aceste doua natii de viermi din U.E. si NATO pana nu ne mananca complet din interior! Ideal ar fi sa le urmeze si Ungaria. Atunci chiar o vom duce mai linistiti!
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699