REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
27.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Isterie în magazine! Constantinescu: Fiți raționali!

Isterie în magazine! Constantinescu: Fiți raționali!

Replica API 13 martie 2022 | 00:00 4168

Isteria uleiului alimentar a cuprins, din nou, România. Sute de persoane au fost surprinse în diverse magazine din întreaga țară cumpărând masiv ulei alimentar, unele magazine apelând chiar și la raționalizare. Horia Constantinescu, șeful ANPC, spune că există stocuri de ulei și că nu sunt justificate creșteri alarmate de prețuri și îi îndeamnă pe oameni să fie raționali.

,,Simpla mutare a unor cantități mari de alimente de pe raft, în balcon sau cămară nu are nicio logica! Alarmarea din mediul online seamană cu ceea ce s-a întamplat la începutul pandemiei, când stocurile mari făcute de unii cetățeni, acasă, nu s-au dovedit justificate!

Pe cei care încă judecă normal îi rog să nu se lase atrași într-o situație jenantă! Suntem siguri că nu există rațiuni de îngrijorare!

Am discutat cu Asociația Marilor Retaileri și m-am asigurat că nu există nicio teamă de a rămâne fără vreun fel de mărfuri! Cei ce acum înțeleg să cumpere cantitati uriașe, trăiesc o poveste imaginară, identică cu cea traită de cei care lăsau rafturile magazinelor fără hârtie igienică, în urma cu doi ani! Cum au scăpat de volumul cumpărat atunci? Seamănă cu benzina la sac sau tomberon și nici aceea nu are nicio rațiune! Suntem aici să vă protejăm de astfel de situatii!

Cumpărați rațional! Lăsăți poveștile din online! Veniti în realitatea pe care v-o transmitem! Îmi asum ce vă recomand! Acasă la mine este, în cămară, o sticla de ulei, desfăcută!”, spune Horia Constantinescu.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dobitoacele astea or minca numai ulei sau l-au cumparat pentru specula.
1
1
Primitivilor...va meritati soarta...
4
1
Care-i treaba cu uleiul?
1
1
Cine-l crede ?
3
2
Pe asta l-asti gasit sa linisteasca lumea ?
6
2
Am luat ulei la oferta sa bag in rezervor , nu in burta
7
4
Asa faceau si in pandemie. Paranoici, zici ca mor de foame. Grija lor e doar matul.
23
5
Esti un nimic
12
7
Daca era lumea rationala, tu nu mai ocupai functia aia
32
6

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768