REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
27.4° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

ISU Dobrogea va fi DOTAT cu un turn de instrucție mobil

ISU Dobrogea va fi DOTAT cu un turn de instrucție mobil

Replica API 24 martie 2021 | 00:51 1962

Județul Constanța a fost zguduit de câteva evenimente devastatoare care au fost gestionate de către militarii ISU Dobrogea. Și cum toate evenimentele se transformă în tragedii devastatoare în lipsa dotărilor, iată că IGSU se implică în utilarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea”. Mai exact, se va investi aproape un milion de lei pentru achiziționarea unui turn de instrucție mobil.

După tragedia ce a avut loc la Constanța, în care o femeie și-a pierdut viața, au ieșit la suprafață o serie de probleme ce domneau în cadrul ISU Dobrogea. Chiar prefectul Constanței, Silviu Coșa, spunea la acel moment că scara de care era nevoie urgentă era stricată din cursul anului 2020 și cea mai mare problemă a fost aceea a timpilor de intervenție. Între timp, la ISU Constanța a început reinstruirea celor 800 de militari dar și remedierea problemelor. Iată că Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a lansat o licitație publică pentru încheierea unui contract ce are ca obiect furnizarea produsului ”turn de instrucție mobil”. Suma estimată, pe care o pune la bătaie IGSU pentru Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea”, este de 983.105,10 ron.

Achiziție finanțată prin fonduri europene

Furnizarea acestui turn de instrucție mobil face parte din proiectul ”Voluntariat comun pentru o viață mai sigură - JVSL” ROBG-332, finanțat prin programul de cooperare transfrontalieră Interreg V-A România Bulgaria 2014-2020.

Cine poate lua decizii în acest contract

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: Dan Paul Iamandi – inspector general, Cristian Radu – prim adjunct al inspectorului general, Chichișan Miron-Adrian . Adjunct al Inspectorului General I.G.S.U, Balaci Miroiu Anda Camelia – șef Direcția Financiară, Ilie Marian - Șef Direcție Proiecte cu Finanțare Externă, Cojocaru Ana – șef Serviciu Decontări Buget Propriu, Ciobanu Florin Cătălin – șef Serviciu Juridic, Maghiar Alin - Șef Serviciu Pregătire Personal Operativ, și alții.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Luati saltele, plase, autoscari nu kakaturi care nu le folositi decat o data pe an la asa zis antrenament..Mai puneti la slabit porcii aia ca nu sunt in stare sa urce 4 etaje fara sa lesine
1
4
pe vremea lui ceausescu in fiecare unitate de pompieri exista un turn ca acela .
0
0
turnul ala nu faci nici un sfert din banii aia, hotie fara nici o jena. In Franta acest serviciu este militarizat, acolo se fac antrenamente la ordinea zilei, astia au luat un turn ca sa se cace pe ei. Mai trageti cu ochiul la francezi, vedeti pe youtube multe videouri, francezii se antreneaza mult dar se si distreaza, anual au ceea ce se numeste Le Val des Pompiers si se tine pe 13 iulie, cel mai mare bal din Paris
2
4
Wooaau, ce mare realizare, auzi tu achizitie din fonduri europene un cacat de structura imbracata cu lemn.
3
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016