REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
18.4° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

ISU se apără în scandalul zilei: Procedurile nu au fost încălcate în cazul operațiunii de la Colectiv

ISU se apără în scandalul zilei: Procedurile nu au fost încălcate în cazul operațiunii de la Colectiv

Replica API 25 octombrie 2019 | 04:48 493

Cristian Radu, prim-adjunct al ISU, a declarat că nu au fost identificate indicii care să dovedească încălcări ale procedurii de intervenție la tragedia din Clubul Colectiv, adăugând că amploarea acțiunii a fost fără precedent.

„În toate intervențiile de amploare identificam aspecte care pot constitui aspecte de îmbunătățit. Cred că amploarea intervenției in Colectiv a fost fără precedent - cel puțin pentru mine în ceea ce privește gestionarea unui număr mare de victime. Procedural, nu am identificat aspecte care să arate încălcări ale procedurii de intervenție”, a spus colonelul Cristian Radu, prim-adjunct al ISU, întrebat dacă își reproșează ceva în privința intervenției în cazul Colectiv.

Acesta a mai spus că nu și-a pus problema ca înregistrarea video să fie utilă procurorilor.

„Repet, nu am ascuns nimănui aceste imagini, nu se furnizează din oficiu astfel de imagini. Nu a fost o decizie în acest sens, să nu difuzăm acele imagini”, a explicat Radu.

Jurnaliștii de la Libertatea au publicat un filmuleț de aproximativ 21 de minute, despre care spun că a fost furnizat de un ofițer de pompieri, iar în imagini se observă modul în care primul echipaj sosit la Clubul Colectiv a acționat, fiind văzuți și civili care ajută la transportarea răniților.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa facem front comun impotriva celor care atenteaza la societatea noastra pesedista corupta, imorala si profund anti-romaneasca! Sa ne aparam cuceririle din domeniul justitiei pe care am facut-o praf si am reusit sa le acordam talharilor, criminalilor si pedofililor mai multe drepturi decat victimelor! Sa condamnam cu furie bolsevico-pesedista orice incercare a democratilor de a crea o Romanie moderna si cinstita! Sa fie clar, numai psd are obligatia si datoria sa fure bunastarea romanilor! Ptr psdei: e o satira, prostilor, scrisa in dancileza ca sa radeti si voi, idiotilor! MU!E P5D!
2
0
operatie reusita, pacient mort !!! Muie !!!
2
1
De ce nu se cerceteaza cauzele incendiului. Ca si la Caracal ne aburesc cu efectele.
3
0
Atunci trebuie schimbate procedurile! sunt vechi si depasite!
4
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166