REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° ConstanÈ›a Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° ConstanÈ›a Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Italia: Trei morţi după ce automobilul unor turişti germani a intrat în două maşini la o staţie de taxare de pe autostradă

Italia: Trei morţi după ce automobilul unor turişti germani a intrat în două maşini la o staţie de taxare de pe autostradă

A.F. 4 iunie 2024 | 00:00 146

Trei persoane, între care doi cetăţeni germani, ÅŸi-au pierdut viaÅ£a într-un grav accident de maÅŸină produs în regiunea italiană Toscana, au confirmat duminică pompierii, informează DPA.

Italia: Trei morti dupa ce automobilul unor turisti germani a intrat in doua masini la o statie de taxare de pe autostrada

sursa foto: www.unionesarda.it 

Cei doi turiÅŸti germani erau un cuplu în vârstă de 61 ÅŸi, respectiv, 68 de ani din oraÅŸul Augsburg (sud), potrivit relatărilor din presa locală.

Åžase persoane au fost rănite în acest accident, inclusiv doi copii, potrivit pompierilor.

Un purtător de cuvânt al brigăzii de pompieri a confirmat faptul că turiÅŸtii germani călătoreau cu viteză mare când maÅŸina lor s-a apropiat de o staÅ£ie de taxare de pe o autostradă din apropierea oraÅŸului portuar Livorno, unde a intrat în coliziune cu alte două maÅŸini care stăteau la coadă la cabina de taxare.

O persoană aflată într-una dintre aceste două maÅŸini a murit, de asemenea, în accident. MaÅŸina germanilor s-a răsturnat ÅŸi s-a izbit de cabina de taxare. Imaginile de la faÅ£a locului arătau maÅŸini răsturnate pe ÅŸosea, iar staÅ£ia de taxare demolată.

Presa italiană a relatat că angajatul care lucra în interiorul cabinei de taxare a scăpat nevătămat.

CircumstanÅ£ele exacte ale producerii accidentului sunt în curs de investigare, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677