REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mie., 17 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6793
27.4° Constanța Miercuri, 17 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6793
 

Italienii au dat detalii despre accidentarea lui George Pușcaș

Italienii au dat detalii despre accidentarea lui George Pușcaș

Victor ROTARU 7 mai 2024 | 00:00 653

La sfârșitul lunii trecute, Edward Iordănescu (45 de ani) a primit o veste extrem de proastă.

Italienii au dat detalii despre accidentarea lui George PuscasGeorge Pușcaș

George Pușcaș (28 de ani), unul dintre atacanții pe care s-a bazat în campania de calificare la EURO 2024, s-a accidentat la mână.

Atacantul a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar la mai bine de o săptămână de la operație, italienii au făcut anunțul.

Conform celor de la TuttoBari, George Pușcaș a revenit la antrenamentele echipei sale de club, iar cel mai probabil va putea participa și la EURO.

”Este adevărat, evoluțiile lui George Pușcaș de până acum au fost sub așteptări. Când atacantul a ajuns la echipă la finalul perioadei de transferuri din ianuarie, i s-a oferit multă încredere. Mai mult, clubul a făcut un efort financiar pentru a-l convinge să vină. Totuși, atacantul român nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor.

De multe ori, Pușcaș a avut prestații absolut slabe. În prima parte a perioadei petrecute la Bari, Pușcaș a părut aproape întotdeauna ieșit din formă și a avut dificultăți în a rezista pe teren 90 de minute. Cea mai slabă evoluție a fost în meciul cu Modena, când atacantul a fost înlocuit în minutul 45.

Totuși, chiar dacă atunci situația nu era deloc încântătoare, trebuie spus faptul că în ultimele meciuri de dinaintea accidentării, Pușcaș a arătat claritate și o precizie mai bună în fața porții. A marcat patru goluri până acum, iar două au fost marcate în ultimele două meciuri în care a jucat.

Atacantul a revenit parțial la antrenamentele echipei, iar abilitățile sale îi vor fi de mare folos lui Bari”, a scris sursa citată, potrivit digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510