REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
29.2° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Italienii vor să o amendeze pe „soția” lui Kanye West. Bianca Censori, aproape goală pe stradă

Italienii vor să o amendeze pe „soția” lui Kanye West. Bianca Censori, aproape goală pe stradă

A.F. 24 august 2023 | 00:00 1359

Au fost făcute solicitări ca poliția italiană să o pedepsească pe noua „soție” a lui Kanye West (46 de ani), Bianca Censori (28 de ani), după ultimele ei apariții în țara catolică. Arhitecta australiană a stârnit controverse în Italia, pentru că „a mers aproape goală” pe stradă, în ultima lună, relatează tabloidul britanic Daily Mail.

Italienii vor sa o amendeze pe „sotia” lui Kanye West. Bianca Censori, aproape goala pe strada

Bianca Censori, ținute indecente pe străzile din Italia

Tânăra pare să prefere hainele transparente, care îi lasă la vedere formele voluptoase și care nu acoperă mare lucru. Mulți italieni consideră că ținutele ei pot fi considerate drept „indecență publică”, acuzație care vine cu amenzi de sute sau chiar mii de euro. Până acum, Bianca Censori a scăpat  „basma curată”, însă în mediul online a fost intens criticată.

Italienii vor sa o amendeze pe „sotia” lui Kanye West. Bianca Censori, aproape goala pe strada

„Este surprinzător că nu a fost arestată. Italia este mult mai conservatoare, în acest caz pe bună dreptate!”, a scris un utilizator, pe rețelele sociale. „Sper că Italia îi va da afară pe amândoi din țară. Nu e nevoie ca acest cuplu să polueze țara”, a scris altul, iar altcineva a fost de acord: „Complet nerespectuos față de o cultură catolică conservatoare; italienii ar fi trebuit să-i dea afară”. Conform site-ului de turism CIU Travel, italienii consideră că este „ofensator” să vadă turiști „rătăcind pe străzi în diferite stări de goliciune”. 

De asemenea, este împotriva legii să umbli în astfel de ținute, în mai multe localități italiene. „Să te plimbi în haine de plajă sau, mai rău, fără cămașă, este interzis în Italia, cu excepția cazului în care ai picioarele îngropate adânc în nisip”, explică CIU Travel, citează click.ro.

Italienii vor sa o amendeze pe „sotia” lui Kanye West. Bianca Censori, aproape goala pe strada

Bianca a sosit în Italia cu rapperul Kanye la începutul acestei luni și a ieșit de mai multe ori pe stradă cu sânii vizibili clar sub ținutele transparente.

Conform publicației americane TMZ, West, care deține o avere de 500 de milioane de dolari, și Censori s-au căsătorit într-o ceremonie intimă în ianuarie 2023, dar încă nu au un certificat care să dovedească mariajul din punct de vedere legal.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tu, fiind o c***a masculina, normal ca te vinzi pe bani. Eu ma pis pe tine si pe banii lor. Merita luati de par si aruncati peste granita. si tu aruncat la groapa de gunoi, ca asta esti. Te vinzi pe bani!
3
1
La cati bani lasa astia doi zilnic in Italia, po sa umble si i wla goala pe strada, nu i problema...
1
2
vrea maciuca si cere si ea cum poate. Se intampla de cand lumea.
0
2

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768