REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Iubita fostului șef al CJ Vaslui se credea șefă şi-n primărie, nu numai peste afacerile lui Buzatu

Iubita fostului șef al CJ Vaslui se credea șefă şi-n primărie, nu numai peste afacerile lui Buzatu

A.F. 27 septembrie 2023 | 19:14 9907

Odată cu arestarea lui Dumitru Buzatu, prins cu o mită de 1,25 milioane de lei în portbagaj, a ieșit la suprafață și relația președintelui Consiliului Județean Vasului cu Ana Maria Obreja.

Iubita fostului sef al CJ Vaslui se credea sefa si-n primarie, nu numai peste afacerile lui BuzatuAna Maria Obreja, Dumitru Buzatu

Obreja conducea prima dintre mașinile cu care se deplasa grupul lui Buzatu în momentul în care au intervenit polițiștii de la Anti-Corupție. Dată jos din mașină, femeia a început să țipe, apoi i s-a făcut rău, relatează Antena 3 CNN, pe baza celor publicate în presa locală.

Ana Maria Obreja a devenit un personaj interesant după ce a început să lucreze pentru Dumitru Buzatu.  În anul 2018, tânăra de 30 de ani era cea mai bine plătită secretară din județ și primea un salariu net de aproximativ 5.000 de lei.

Între timp, relația dintre Obreja și Buzatu a evoluat, iar președintele Consiliului Județean și-a părăsit soția pentru ea.

Tudor Buzatu, fiul lui Dumitru Buzatu, este rezervat în declarații, când vine vorba despre legătura dintre tatăl său și Ana Maria Obreja.

Fiul lui Buzatu despre secretara tatălui său: "Fată modestă, muncitoare, hrănea animalele la fermă"
"Este o fată modestă și muncitoare. Nu aș vrea să speculez pe natura relației lor. Nu știu, pentru că nu era nicio relație asumată, cum afirmă presa. Era o femeie amărâtă, care muncea pentru el și om de bază la fermă, hrănea animalele, muncea pe câmp", a declarat Tudor Buzatu la Antena 3 CNN.

Buzatu avea încredere totală în secretara lui, iar aceasta "îi chema la raport" pe colaboratorii șefului Consiliului Județean, așa cum reiese din interceptările procurorilor DNA.

"N C. Valeriu este contactat telefonic de către numita Ana Maria, secretara numitului Buzatu Dumitru, care îi transmite că 'a fost căutat de șef și e urgent', ceea ce arată că președintele CJ Vaslui dorea să-i traseze noi sarcini pentru a urgenta întocmirea documentației", se spune în referatul anchetatorilor.

Secretara lui Buzatu, la grătarul dinaintea flagrantului DNA: "Tâmpitule, unde sunt cartofii?"

Potrivit presei din județ, Ana-Mari își permitea să-i tragă la răspundere pe diverși directori din Primărie.

Publicația Vremea Nouă a relatat că, înainte ca Buzatu să fi fost reținut, Ana Maria Obreja și-a făcut apariția la ferma unde s-au dat banii și l-a certat pe Dragoș Cazacu, director la "Protecția Copilului", însărcinat să facă grătarul în locația respectivă.

"Tâmpitule, prostule, unde sunt cartofii? Nu vezi că este numai carne pe masă? Tu nu știi că eu țin post?", i-a reproșat Obreja directorului Cazacu, potrivit sursei citate.

Un alt amănunt interesant este că Dumitru Buzatu a numit-o pe Ana Maria Obreja administrator cu puteri depline în firma lui, iar acest aspect este confirmat de fiul politicianului.

"Că îi administra afacerile, este adevărat, ca administrator al societății pe care o deține, o societate mică, trecută în declarația de avere", a spus Tudor Buzatu, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"Inocenta" știe totul despre afacerile negre ale lui Buzatu (când era cu moșu in pătuț numai leșina)
1
0
O femeie ușoară gen MONICA Columbeanu...pensionariii numără câte una de un leu și alții se distrează pe banii noștri..trebuie confiscate averile și la pușcărie cu tot cu nea mitică buzatu, secretara și restul clanului din săracul jud.Vaslui
7
0
Daca tot postati pozele fostei sotii si actualei concubina... puneti si poza fostului sot,a actualei concubine..
3
1
99 la suta sunt la fel. Hoțul neprins e negustor cinstit.
1
0
fii-su declara ca muncea pe camp si hranea animalele, si ca-i o fata amarata, si asa dintr-o data o amarata a ajuns sa dea ordine la directori
4
0
Ce vă mai pricepeți voi la femei....
1
3
Si Dragnea isi aducea iubita la congresul pesede
7
0
Probabil mosu' a ajuns la saturatie si a fost eliminat! Credea ca avertismentele primite sunt de joaca! Fetita probabil era sub acoperirea serviciilor! Se saturase de hodorog si probabil vroia si ea sa se marite (bine)! A mai plecat ...un Elefant!
12
4
lasa ca nu mai votam psd si pnl, pe banii nostri va trageti amante si milioane, ma?
10
1
O sugatoare de V**J de moș nu prezintă prea multă importanță
11
1
L-a facut c***a pe mos cum a vrut ea.Mosu la puscarie c***a cu banii.Frumoasa este viata de roman.p****i mai suntem doamne.
18
2
Toți au firme mici și venituri colosale. Zero angajați și contracte babane.
16
0
Buzatu un talhar tradator de tara, curvarea si fura in continuu. Curvar si talhar toata viata... Oamenii din Vaslui traiesc in saracie.
18
4
Romanistanul bugetarilor sa va dau la muuiuee
11
2
Mai bine zis c***a, asa se numește una care o suge pentru bani, amanta e altceva
21
2
Molfăia c*****e la mos
16
2
De când amantele au calitatea de iubite?, arta ca să ma exprim mai frumos. Nu se deosebesc cu nimic de prostituate, scopul estd același, cât mai mulți bani. Se merita unul pe altul. Nu o o teleg pe soție, cum s a simțit în postura de.....
29
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510